Panowie ,nie wiem czy interesujecie się e-sportem , ale kiedyś była najlepsza Polska drużyna mYm słabo reprezentowała nasz kraj w LoLu , jako bonus dorzucam profesjonalny wywiad z jednym graczem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Jedna prosta zasada: jak w czymkolwiek reprezentujesz nasz kraj, to nie rób siary.
Nie znasz dobrze języków? Okej, znać ich nie musisz, ale wtedy nie udzielaj wywiadu w języku innym niż polski. Wystarczy: "I dont spik inglisz. Sory".
Nie znasz dobrze języków? Okej, znać ich nie musisz, ale wtedy nie udzielaj wywiadu w języku innym niż polski. Wystarczy: "I dont spik inglisz. Sory".
Tak dla informacji Ruski z drużny "Gambit" udzielają wywiadów po Rosyjsku.
Nie umiejętność języka angielskiego nie jest od razu powodem do wstydu. Fakt, ja w takiej sytuacji nie odważyłbym się wystąpić przed kamerą umiejąc angielski jak w/w Pan, ale pewnie dostał jakiś "rozkaz" od menadżera albo teamu żeby wystąpić i zyskać trochę popularności dla teamu.
"Nie umiejętność" języka ojczystego jest powodem do wstydu. Proponuję pouczyć się przed testem szóstoklasisty.
Jakość jego angielskiego na poziomie intelektualnym ludzi grających w ten szajs.
celin94 napisał/a:
Nie umiejętność języka angielskiego nie jest od razu powodem do wstydu.
Najpierw łaskawie ogarnij język ojczysty
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów