📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kalijanek napisał/a:
zamiast go wyruchać to ten go odczepił
Wnioskując po tym wkurwijącym dziecku on w przeciwieństwie do Ciebie ma żonę i nie musi zwierząt ruchać
Ja się do tych pojebanych zwierząt nie zbliżam. Jeżeli coś jest skrzyżowaniem kozy z baranem to musi być pojebane.
Nie jestem pewien czy to już było czy był podobny filmik gdzie też coś było zaplątane w drzewko.
Jeśli był podobny filmik i ktoś kojarzy to mógłby dać linka bo obejrzałbym sobie
Jeśli był podobny filmik i ktoś kojarzy to mógłby dać linka bo obejrzałbym sobie
Islamizacja się rozpoczęła, pułapki arabów na gwałt już w polskich lasach
Teraz się udało, a następnym razem kozioł ze strachu zaatakuje człowieka. Już nieraz widziałem informacje o ludziach co chcieli pomóc, a potem zostali pobici i obrabowani przez czarnych. Trzeba się uczyć na błędach innych i nie pomagać zwierzętom dla własnego dobra.
Ten syn to pewnie jeden z aktywniejszych użytkowników sadistic jak nie mod
już myślałem,że nie będę musiał powiedzieć 'jak na kwejku' i ten kozopodobnechujwico rozpierdoli po uwolnieniu syna z roga, no ale kurwa, bo po co? ..
wieprzowina - ze świni słonina -ze słonia baranina-.... a z Mouflona to co sie robi mufinki ?
kalijanek napisał/a:
Oho, muzułmanie dotarli na sadola...zamiast go wyruchać to ten go odczepił
No to teraz mandacik za niszczenie lasu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów