📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:58

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dżepetto napisał/a:
Dlatego ja zmieniłem obywatelstwo na niemieckie, bo polskie to teraz wstyd.
Wstyd to taką k🤬ą sprzedajną być.
Dżepetto napisał/a:
Było wnioskować o żydowskie. W PL byłbyś nietykalny bo aj waj antysemityzm. A niemca j🤬 w kask turecką kuśką
Tak bo za granice robić to wyjeżdża najbardziej wartościowy kwiat narodu 😁
Bo pić trza umieć, nie umiesz nie pij, albo nie wyłaź na miasto.
Las1989 napisał/a:
TUSK SP🤬ALAJ Z SADISTICA...
Tacy jak ty zawsze muszą wszędzie wp🤬lić politykę. Pewnie w główce ci się to nie zmieści, ale można gardzić nie tylko ryżym i wszystkimi politykami i nadal wstydzić się pochodzenia z kraju patoli.
Las1989 napisał/a:
TUSK SP🤬ALAJ Z SADISTICA...
Tacy jak ty zawsze muszą wszędzie wp🤬lić politykę. Pewnie w główce ci się to nie zmieści, ale można gardzić nie tylko ryżym i wszystkimi politykami i nadal wstydzić się pochodzenia z kraju patoli.
Sadole z <100 IQ zajmują się zesraniem o obywatelstwo, a magnaci intelektu gardzą plebejuszem z filmiku po którego na koniec marnego żywota przyjedzie śmieciara zamiast karetki.
Oho typowy polaczek za granicą. Wielki patriota internetowy chętnie odwiedzający sadistic, który z obawy przed trafieniem do więzienia albo zarabiania najniższej sp🤬olił za granicę, często do Holandii. A tam to się nasi dopiero potrafią popisać. Taką patologię jaką polskie marginesy społeczne odstawiają tam, to mało gdzie można zobaczyć. Uwielbiam polaczków nap🤬lających na każdego imigranta, dosłownie każdego, ale ten sam polaczek siedzi na emigracji od 10 lat na melinie gdzieś w Birmingham albo na magazynach w Holce. Nasza hipokryzja to jest coś pięknego. Dla każdego, kogo uraził ten komentarz, serdeczny c🤬j w dupę "patryjoci".
Teee ale to nie ten budynek z emiratów arabskich czy innego gówna ?
Dżepetto napisał/a:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie