📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
POSSAŁBYM mu, lubię takich męskich ❤️❤️❤️
Dżepetto napisał/a:
Dlatego ja zmieniłem obywatelstwo na niemieckie, bo polskie to teraz wstyd.
Wstyd to taką kurwą sprzedajną być.
Przecież aż prosi się o kopa w dupę, takiego fest
Dżepetto napisał/a:
Było wnioskować o żydowskie. W PL byłbyś nietykalny bo aj waj antysemityzm. A niemca jebać w kask turecką kuśką
Tak bo za granice robić to wyjeżdża najbardziej wartościowy kwiat narodu 😁
Bo pić trza umieć, nie umiesz nie pij, albo nie wyłaź na miasto.
Las1989 napisał/a:
TUSK SPIERDALAJ Z SADISTICA...
Tacy jak ty zawsze muszą wszędzie wpierdolić politykę. Pewnie w główce ci się to nie zmieści, ale można gardzić nie tylko ryżym i wszystkimi politykami i nadal wstydzić się pochodzenia z kraju patoli.
Las1989 napisał/a:
TUSK SPIERDALAJ Z SADISTICA...
Tacy jak ty zawsze muszą wszędzie wpierdolić politykę. Pewnie w główce ci się to nie zmieści, ale można gardzić nie tylko ryżym i wszystkimi politykami i nadal wstydzić się pochodzenia z kraju patoli.
Sadole z <100 IQ zajmują się zesraniem o obywatelstwo, a magnaci intelektu gardzą plebejuszem z filmiku po którego na koniec marnego żywota przyjedzie śmieciara zamiast karetki.
Oho typowy polaczek za granicą. Wielki patriota internetowy chętnie odwiedzający sadistic, który z obawy przed trafieniem do więzienia albo zarabiania najniższej spierdolił za granicę, często do Holandii. A tam to się nasi dopiero potrafią popisać. Taką patologię jaką polskie marginesy społeczne odstawiają tam, to mało gdzie można zobaczyć. Uwielbiam polaczków napierdalających na każdego imigranta, dosłownie każdego, ale ten sam polaczek siedzi na emigracji od 10 lat na melinie gdzieś w Birmingham albo na magazynach w Holce. Nasza hipokryzja to jest coś pięknego. Dla każdego, kogo uraził ten komentarz, serdeczny chuj w dupę "patryjoci".
Teee ale to nie ten budynek z emiratów arabskich czy innego gówna ?
Dżepetto napisał/a:
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów