📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:24

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dlatego ja zmieniłem obywatelstwo na niemieckie, bo polskie to teraz wstyd.
Dżepetto napisał/a:
To jeszcze tylko zmień nazwisko na Ahmed i możesz wy******** do Berlina

Nikt nie pisze o dziczy ze wschodu, ani "j🤬 polaczków?"
Dziwne.
Dziwne.
Dżepetto napisał/a:

Dżepetto napisał/a:
Mówisz, że dziesiątki milionów zamordowanych bezbronnych cywilów, spalona i rozkradziona Europa to mniejsze powody do wstydu niż golas na przystani? Masz downa czy jesteś z Ukrainy?
Arashi91 napisał/a:
Mówisz, że dziesiątki milionów zamordowanych bezbronnych cywilów, spalona i rozkradziona Europa to mniejsze powody do wstydu niż golas na przystani? Masz downa czy jesteś z Ukrainy?
Ten niemiec brzmi jak kombo, więc pewnie to jakiś down z ukrainy
Dżepetto napisał/a:
Typowe, udaje niemca, mieszka w niemczech, a interesuje się polską i polskimi problemami. Nie wyglądasz na zadowolonego z życia ale raczej na sfrustrowanego, który swoje pzdowactwo życiowe tłumaczy krajem z którego pochodzi.
Dżepetto napisał/a:
i Dżepetto teraz Niemcom struga fujarki… wstyd.
To centrum Amsterdamu. Polski imigrant, chociaż wygląda jak brudas poszedł się przewietrzyć po pracy na budowie a przy okazji zahaczył o jakiś smartshop i voila. Jak byście zobaczyli jakie tam urzędują dziwolągi, brudasy, smoluchy, kolorowe LGBciaki etc. w tym obsranym amsterdamie to taki widok uznalibyście jako całkiem normalny.
Dżepetto napisał/a:
Zmieniłeś bo swojego czasu ruskim zmieniali online.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie