18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Polak z browarem w metrze..
Halman • 2020-06-21, 9:34

w wielkim skrócie; polak zostaje 'upomniany" o picie piwa przez angola "bo takie tutaj są zasady"
a jak ich nie respektuje to niech się wynosi z UK . Potem dołączyła się jakaś sucz i skwitowała cała sytuację
czymś w rodzaju; że angol wykorzystuje jego narodowość i nie bedzie siedzieć w jego (angola) towarzystwie..

filmik który wielokrotnie miesza uczucia
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
boo 2020-06-21, 12:21 4
DzidaZawodnik napisał/a:

Ten niewolnik miał problem z tym, ze on pije, tylko i wyłącznie bo jego właściciele ustanowili zakaz. Poza tym nie miał żadnego powodu, zeby mu tego zabraniać.

kampton napisał/a:

Mam mieszane uczucia co do tego filmiku. Gość siedział spokojnie i pił piwko, nikomu nie przeszkadzając. A ten się sra będąc samemu nawalony. Jak nie robisz bardachy to komu to kurwa przeszkadza, że pijesz piwko.

Essent napisał/a:

Angol sam nastukany .Przyganiał kocioł...

To moze zniescie wszystkie zasady i zakazy i zaccznijie jeszcze srac pod siebie. Z murzynow i ciapatych sie smiejecie a z was zwykle smiecie. Nastukany/nawalony jakos siedzi normalnie i tak tez sie wypowiada.

Ronin69 napisał/a:

Ciekawe czy czarnemu albo ciapakowi też by zwracal tak ochoczo uwagę...

Isstred95 napisał/a:

Ciekawe czy do murzyna byłby taki mądry

Ciapaci raczej stronia od alko zwlaszccza w miejscu publicznym a do murzyna niemialby jaj sie odezwac
Zgłoś
A................r 2020-06-21, 13:12 8
Nie ten brytol nie pierdoli , bo jego rodacy zachowuja się tu jak jebane świnie, jakby do afryki przyjechali .. nie wypada mu nic mówić
Zgłoś
Attero132 2020-06-21, 13:13 3
Rozumiem że ten angol teraz gania murzynów po Londynie i tłumaczy im jak się mają zachować.
Zgłoś
Pedofilek 2020-06-21, 13:19 4
I dobrze nie ma chlania w pociągach mi nie odpowiada zapach piwa więc ma nie pić jak mu się nie podoba to niech wypierdala do Rosji albo Polski
Zgłoś
Gamera 2020-06-21, 13:26 21
Obejrzałem filmik dwa razy i jestem w szoku, że babka jak i większość komentujących napiernicza na Angola. To Anglik miał racje i dobrze mówił. Koniec konców został posądzony o rasizm, a typ który klął, pił i ogólnie zachowywał się jak świnia jest bohaterem... Dziwni są Polacy, bo jak nie Polak piłby piwo a np murzyn, to zaraz byłaby tu lawina hejtu
Zgłoś
JedkerTC 2020-06-21, 14:02 16
Zachodnia Europa na jednym nagraniu. Jeden drugiemu zwraca kulturalnie uwagę, a jebana lewaczka ostentacyjnie wywleka poprawność polityczną i wychodzi bo niby speech of hate. Do tego klasyczne oskarżenie o rasizm, jako usprawiedliwienie swojego postępowania. Inżynieria społeczna w czystej postaci.
Zgłoś
bryzagtw 2020-06-21, 14:29 20
Zgłoś
NataliaW 2020-06-21, 14:32 3
Wszyscy siebie warci. Jakis moczymorda, zniewieściały Angol i półdzika baba... Oby ta nasza Polska została dalej zacofana i zaściankowa. Oby czaskoski tego dopilnowal
Zgłoś
Belweder 2020-06-21, 14:51 1
Gamera napisał/a:

Obejrzałem filmik dwa razy i jestem w szoku, że babka jak i większość komentujących napiernicza na Angola. To Anglik miał racje i dobrze mówił. Koniec konców został posądzony o rasizm, a typ który klął, pił i ogólnie zachowywał się jak świnia jest bohaterem... Dziwni są Polacy, bo jak nie Polak piłby piwo a np murzyn, to zaraz byłaby tu lawina hejtu

W jaki sposób zachowywał się jak świnia? Rozmowa przebiegła raczej całkiem sprawnie,spokojnie i bez większych wyzwisk itp. Gdyby to była rozmowa z jakimś afroamerykaninem* który pije piwo, to skończyło by się na rękoczynach, przepychaniu i darciu mordy,że ludzie tam siedzący uciekali by do innych przedziałów. Dodatkowo Angol który stał na straży prawa sam był najebany więc jego udzielanie reprymendy raczej było niezbyt stosowne.
Zgłoś
Dinozzo 2020-06-21, 14:51 1
To również chciałem skomentować po 11 latach od założenia konta, film stary prawie jak ja a gównoburza jakby to się u Was w klatce działo przed chwilą. Prawda taka, że podświadomie dobrał się swój do swojego, Pani której już zbierało się na wymiociny się nie dziwię. Kobiety nie lubią alkusów i o tym się sam przekonałem haha. Super przykład jak elegancko można manipulować informacjami, film widziałem kilka lat wcześniej tylko bez tych emotikonek(nadal tak się to nazywa?) Pozdrawiam
Zgłoś
boo 2020-06-21, 15:36
Belweder napisał/a:

W jaki sposób zachowywał się jak świnia? Rozmowa przebiegła raczej całkiem sprawnie,spokojnie i bez większych wyzwisk itp. Gdyby to była rozmowa z jakimś afroamerykaninem* który pije piwo, to skończyło by się na rękoczynach, przepychaniu i darciu mordy,że ludzie tam siedzący uciekali by do innych przedziałów. Dodatkowo Angol który stał na straży prawa sam był najebany więc jego udzielanie reprymendy raczej było niezbyt stosowne.

Widze, ze u ciebie norma jeat picie i bluzganie w tego typu miejscach swinio? Jakos nie zauwazylem zeby gosciu, jak to okreslacie byl najebany. Mowil z sensem i wyraznie nie to co ta zachlana pala z butelka w reku.
Zgłoś
bogujawleński 2020-06-21, 15:36
to się nazywa ....dupowilizostwo ,każdej władzy to się ZdarzA.......przyjebałbym mu patykiem którego nie chciał mój pies
Zgłoś
Noktowizor 2020-06-21, 16:00
ciekawe czy bylby taki gadatliwy do murzyna lub ciapaka
Zgłoś
Belweder 2020-06-21, 16:03 1
boo napisał/a:

Widze, ze u ciebie norma jeat picie i bluzganie w tego typu miejscach swinio? Jakos nie zauwazylem zeby gosciu, jak to okreslacie byl najebany. Mowil z sensem i wyraznie nie to co ta zachlana pala z butelka w reku.

Prymitywie, umiesz podstawy angielskiego czy ogladaleś tylko video dla obrazków? Angol sam powiedział, że jest najebany. A to, że jest pijany Angol widać po samych jego ruchach - mówi i porusza się jak w zwolnionym tempie. I nie popieram Polaka/Ruska za picie ale też bez przesady, bo on miał w piździe osoby tam siedzące a Angol sam go ciągle zaczepiał. Także "świnio" zamknij twarz jak nawet nie wiesz, co oglądasz.
Zgłoś
Underg4 2020-06-21, 16:06 2
I bardzo dobrze mu Angol gada. Skoro pojechał do Anglii niech stosuje się do ich zasad. Jeśli do Polski przyjedzie jakikolwiek zagraniczniak tez będę wymagał od niego aby się asymilował i przestrzegał przyjętych zasad. Nie to wypierdalaj do siebie. Proste.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem