18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Polak z browarem w metrze..
Halman • 2020-06-21, 9:34

w wielkim skrócie; polak zostaje 'upomniany" o picie piwa przez angola "bo takie tutaj są zasady"
a jak ich nie respektuje to niech się wynosi z UK . Potem dołączyła się jakaś sucz i skwitowała cała sytuację
czymś w rodzaju; że angol wykorzystuje jego narodowość i nie bedzie siedzieć w jego (angola) towarzystwie..

filmik który wielokrotnie miesza uczucia
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
boo 2020-06-21, 16:44
Belweder napisał/a:

Prymitywie, umiesz podstawy angielskiego czy ogladaleś tylko video dla obrazków? Angol sam powiedział, że jest najebany. A to, że jest pijany Angol widać po samych jego ruchach - mówi i porusza się jak w zwolnionym tempie. I nie popieram Polaka/Ruska za picie ale też bez przesady, bo on miał w piździe osoby tam siedzące a Angol sam go ciągle zaczepiał. Także "świnio" zamknij twarz jak nawet nie wiesz, co oglądasz.

Zachowaj epitety dla swojego stada. Ogladalem filmik dawno temu a dzis "po lebkach". Angol przy tym rus/pol wyglada o niebo lepiej. Potrafi przekazac o co mu chodzi, nawet pokazal mu, ze jest zakaz spozywania a to tamten wiesniak wstal do niego z bluzgami
Zgłoś
Belweder 2020-06-21, 18:53 1
boo napisał/a:

Zachowaj epitety dla swojego stada. Ogladalem filmik dawno temu a dzis "po lebkach". Angol przy tym rus/pol wyglada o niebo lepiej. Potrafi przekazac o co mu chodzi, nawet pokazal mu, ze jest zakaz spozywania a to tamten wiesniak wstal do niego z bluzgami

Epitety użyłem żeby zniżyć się do Twojego poziomu. Popatrz sobie na epitety swojej poprzedniej wypowiedzi. Jeśli bierzesz ludzi na wygląd, to możesz się kiedyś mocno zdziwić. To po co się wypowiadasz, jeśli nie masz całego spektrum sytuacji?
Zgłoś
Nejm 2020-06-21, 20:44
No i dobrze Angol go wyjaśnił. Jakby w Polsce jakiś ukrainiec się upijał w w komunikacji miejskiej to też by dostał pocisk. Tzn. mógłby dostać... Bo nie widziałem jeszcze u nas nikogo kto by na to zwracał uwagę, a wielu widziałem co chlali
Zgłoś
Adae 2020-06-22, 1:17
Koles po pracy wypija upragniony browarek nie wadzac nikomu. MA wpojone te same zasady, ktore w naszej kulturze obowiazywaly od zawsze: prawo prawem, a zycie zyciem. Powiedzial mu jasno, ze jesli mu to az tak przeszkadza, to niech zadzwoni po kogos, kto ma prawo egzekwowac przestrzeganie zasad.

Picie piwa ma zerowa szkodliwosc spoleczna, wiec jest wporzadku. Tak samo jak zapierdalanie 200km/h po pustej autostradzie ma zerowa szkodliwosc spoleczna, wiec zapierdalamy.
Zgłoś
pve11 2020-06-22, 18:24 1
Z jednej strony nikomu nie przeszkadzał, z drugiej typ miał rację, że skoro jest zakaz to się go przestrzega (bo chociażby nie każdemu musi odpowiadać zapach alkoholu), ale wkurwiło mnie lewackie pierdolenie tej baby, przyjebała się do gościa, który w gruncie rzeczy miał rację, tylko dlatego że wspomniał o swojej narodowości. Poprawność polityczna przyprawia mnie o mdłości.
Zgłoś
ottohetman 2020-06-23, 8:01
Hej Debile co wy sie tak rozwodzicie przecez to jest ustawione. Przeciez ten sztuczny polski akcent czuć na kilometr. To są aktorzy debile czym wy sie podniecacie. Jakim prawem nikt z was nie wyczuł ze to jest ustawione? Zaiste naiwny ten narod . Masakra z wami. Ja pierdole. Wstyd.
Zgłoś
mlody118 2020-06-23, 8:47
Ale gdyby odwrócić sytuację, że angol piłby w komunikacji miejskiej w Polsce, to dostałby kurew i kilka bomb na ryj, bo prawo zabrania picia. Z tym, że nikt by nie tłumaczył angolowi, że takie jest prawo. Byłem za granicą kilka razy, i nie raz widziałem jak ten kwiat polskiej inteligencji odwala chore akcje, w myśl "potrzymaj mi piwo" albo "pa na to", nie patrząc na konsekwencję. A ostatecznie konsekwencje wychodzą takie, że pół świata ma nas za najebanych wieśniaków z kraju trzeciego świata...
Zgłoś
Adae 2020-06-26, 1:02 1
mlody118 napisał/a:

Ale gdyby odwrócić sytuację, że angol piłby w komunikacji miejskiej w Polsce, to dostałby kurew i kilka bomb na ryj, bo prawo zabrania picia. Z tym, że nikt by nie tłumaczył angolowi, że takie jest prawo. Byłem za granicą kilka razy, i nie raz widziałem jak ten kwiat polskiej inteligencji odwala chore akcje, w myśl "potrzymaj mi piwo" albo "pa na to", nie patrząc na konsekwencję. A ostatecznie konsekwencje wychodzą takie, że pół świata ma nas za najebanych wieśniaków z kraju trzeciego świata...

A my mamy ich za pedalow, ktorzy sa ruchani w dupe i pija sperme murzynow. Wiec w sumie nasze poczucie wyzszosci jest uzasadnione.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem