to pewnie ten cebulak co kradł u testovirona ręczniki z siłowni
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
A potem się, kurwa, dziwić skąd Polacy mają taką opinię...
Na pewno 3/4 tych rzeczy nigdy śmietnika nie widziało, nawet z daleka, ale "pseudo szpan" musi być.......
Na pewno 3/4 tych rzeczy nigdy śmietnika nie widziało, nawet z daleka, ale "pseudo szpan" musi być.......
I jest to dla mnie całkowicie zrozumiałe że jeśli (jak np w stanach czy UK) ludzie wystawiają graty przez dom na ulicę koło krawężnika, to można oblukać i zabrać co się przyda (bo w tym celu właśnie je wystawiają) nie tak jak u nas w pizdu do kontenera często sprawne graty , a jak już coś większego postawisz koło śmietnika i sąsiad by się zainteresował to wstyd cokolwiek zabrać bo zaraz cie pół osiedla wyśmieje... no cóż
Ale wracając do sedna to tak jak pisałem - popieram zbieranie gratów które są sprawne , nie dość że się przydadzą, że za nie nie płacisz to do tego można jeszcze zaliczyć ochronę środowiska no ale nie należy nagrywać tak kompromitujących filmików
I jest to dla mnie całkowicie zrozumiałe że jeśli (jak np w stanach czy UK) ludzie wystawiają graty przez dom na ulicę koło krawężnika, to można oblukać i zabrać co się przyda (bo w tym celu właśnie je wystawiają) nie tak jak u nas w pizdu do kontenera często sprawne graty , a jak już coś większego postawisz koło śmietnika i sąsiad by się zainteresował to wstyd cokolwiek zabrać bo zaraz cie pół osiedla wyśmieje... no cóż
Ale wracając do sedna to tak jak pisałem - popieram zbieranie gratów które są sprawne , nie dość że się przydadzą, że za nie nie płacisz to do tego można jeszcze zaliczyć ochronę środowiska no ale nie należy nagrywać tak kompromitujących filmików
Liczyłem,że koleś ma firmę ... która śmieci przewozi a tu takie coś i tak graty dla kolesia.
A ja mam zajebistego Pada ze śmietnika co na allegro śmiga po 150zł. Po odkażeniu napierdalam w PESa. FIFA 12 SSIE.
Bogactwo część główna skuhwysyny!
A dla mnie gościu jest mistrzem. W pięknym stylu szydzi sobie z przesławnego i (co najgorsze) przez wielu uwielbianego śmiecia - testovirona. Piwo dla tego pana, co by mu się w lodówce nie kończyło!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów