18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:32
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-24, 20:19
Polaku, szanuj swój język.
Y................n • 2013-10-15, 22:03
Witajcie sadole i sadolki. Długie, zatem tylko dla wytrwałych (wytrałość i inteligencja to dwie różne sprawy, więc nie oceniam) Jestem nowym użytkownikiem. To mój drugi temat. Pierwszy wyjebano, bo był chujowy. Chciałem się podzielić z wami moją rozkminą, bo dobre rozkimny są na sadisticu w cenie. A czy moja jest dobra? Oceńcie sami.

Tak naprawdę jebie mnie to, że w ciągu trzech dni ten temat trafi do sucharów, bo moim celem jest przekazanie wam mojego bólu dupy, ale! Jakże ważnej sprawy dotyczącego. Mianowicie: Nowe zangielszczenia w naszym pięknym języku polskim. Skróty, słowa, czy całe zdania wstawiane w wypowiedziach Polaków, które w większości składają się w z polskich słów. Dla przykładu. Ktoś na sadisticu wykładał swoją opinię, bardzo ładnie, ale na końcu zdania dopierdolił IMO. Za chuja nie wiedziałem co to znaczy, póki nie wjebałem tego w wyszukiwarkę. IMO - In my opinion. Pytam. Dlaczego nie użyć pięknego wyrażenia jakim jest: "w mojej opinii". Przecież samo słowo "opinia" jest bardzo pięknym polskim wyrazem! Jego wydźwięk, melodyjność. No kurwa. Albo ktoś pisze komentarz i dopierdala "WTF" - What the fuck. A czy nie można ładnie powiedzieć po polsku "CO JEST KURWA?!" albo "Co to do kurwy jest?!". Słowo "kurwa" jest równie oryginalne jak "fuck". A w czym jest lepsze? Wypowiedz oba: najpierw "fuck", a potem "kurwa". Które ładniej brzmi. Jest różnica? Inny przykład? Jebiesz błyskotliwym kometarzem, a ktoś Ci na to "No shit!". Przecież to nic innego jak "nie pierdol"! O ile więcej siły jest w polskiej wersji niż obesranym angielskim.

Zapytacie. O co ten cały ból dupy jest. Chcą to niech sobie używają. A mi się kurwa płakać chcę i srać jednocześnie, jak wiem, że ktoś używa srangelskiego w Polsce, wypowiadając się do Polaków, zamiast mówić w całości po Polsku! Przecież przeciętny Polak nauczy się srangielskiego z palcem dupie, a przeciętny srangol, albo hamburger nie wie kurwa, że Słowacja i Czechy nie są jednym państwem! Albo, że to nie Australijczycy lizali dupę Hitlerowi, a Austryjacy! Jakby im dać nieśmiertelność to życia by im nie starczyło, by nauczyć się naszego języka! O to mi chodzi. Nasz język być trudny. I umiejętność władania nim to niemal tak wielka sztuka jak ciumkanie w jakimś plemiennym, murzynowym dialekcie. Dlatego drodzy sadole, sadolki, katole, łysi, rudzi, murzyni nie, ale nawet niemcy(tfu!) i gimbusy odwiedzający sadistic.pl (dla tych, którzy się przypierdolą, że nawet ta strona ma zangielszczoną nazwę - szybciej wpisać sadistic(pl) niż stronaosadystycznymhumorze(pl) - to nie przekracza granic mojej tolerancji). Gratuluję wytrwałości, żeście dotrwali do tego momentu. Proszę was i apeluję. Nie wpierdalajcie angielskich słówek do polskich zdań. I szanujcie swój język. Błędy językowe, ortograficzne czy interpunkcyjne się zdarzają. Mam nadzieję, że nie zrobiłem ich wiele ja. Ale na pewno nie zdarza się nikomu przypadkiem DOPIERDOLIĆ wtf, imo, czy kurwa "god sejw de junajted kingdom ugly whor".

Jebią mnie wirtualne piwa, wolałbym prawdziwe. Dzięki nim niestety to się może znaleźć na głównej i przeczyta to więcej osób. Może to szansa, by dotarło to do tej osoby pewnej, która napierdala wpół angielskim jak zła. Jeśli nie dotrze - chuj. Ja swoje powiedziałem. Dziękuję.
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
s................r 2013-10-16, 21:08
czemu masz Ya w nicku ?
Zgłoś
prozal 2013-10-16, 22:08 1
Wplatanie tzw makaronizów do potocznego (pisanego czy mówionego) języka jest pewną manierą. W dość znacznym uproszczeniu: od zmierzchu średniowiecza była to łacina, którą następnie zastąpiono francuskim a obecnie angielskim, tak więc nie jest to niczym nowym i wielkiej krucjaty o czystość języka polskiego robić nie trzeba. Używanie zapożyczeń jest w pewien sposób ułatwieniem komunikowania się, jednym angielskim czy niemieckim słowem zastępujesz kilka słów polskich składających się na opis pewnej sytuacji czy zjawiska. Natomiast Troglodyto Bogdanie jak na wojownika słusznej sprawy sam szanuj język naszych ojców i przestań jako przecinek używania wulgaryzmów. Poświęciłem chwilę na przeczytanie Twoich wypocin i kurw, pierdoleń czy jebań jest od zatrzęsienia. Może chwila samotności ze słownikiem pozwoli Ci zapoznać się z faktyczną urodą polskiego języka. Ps wyglądasz mi na faceta co wyjechał do Anglii na zmywak i w przypływie sentymentu troszczy się o ojczyznę....
Zgłoś
DuckDodgers 2013-10-17, 8:10 1
prozal napisał/a:

Wplatanie tzw makaronizów do potocznego (pisanego czy mówionego) języka jest pewną manierą. W dość znacznym uproszczeniu: od zmierzchu średniowiecza była to łacina, którą następnie zastąpiono francuskim a obecnie angielskim, tak więc nie jest to niczym nowym i wielkiej krucjaty o czystość języka polskiego robić nie trzeba. Używanie zapożyczeń jest w pewien sposób ułatwieniem komunikowania się, jednym angielskim czy niemieckim słowem zastępujesz kilka słów polskich składających się na opis pewnej sytuacji czy zjawiska. Natomiast Troglodyto Bogdanie jak na wojownika słusznej sprawy sam szanuj język naszych ojców i przestań jako przecinek używania wulgaryzmów. Poświęciłem chwilę na przeczytanie Twoich wypocin i kurw, pierdoleń czy jebań jest od zatrzęsienia. Może chwila samotności ze słownikiem pozwoli Ci zapoznać się z faktyczną urodą polskiego języka. Ps wyglądasz mi na faceta co wyjechał do Anglii na zmywak i w przypływie sentymentu troszczy się o ojczyznę....

Tu nie chodzi o krucjatę o czystość języka ani o rozkładanie zdań na czynniki pierwsze i analizowanie ich poprawności. Chodzi bardziej o tendencje to wtrącania angielskich wyrazów wszędzie gdzie się da. Np tu na sadolu żaden gimbus już nie napisze występ Johna Smitha tylko stand up Johna Smitha. Ciężko znaleźć ćwiczenia na siłowni czy w parku za to workoutów jest mnóstwo. Mnie nie drażni chuj czy kurwa bo to polskie słowa i jak w każdym języku są wulgaryzmy ale słowa wtrącane na siłę z angielskiego które niczego nie ułatwiają ani nawet często nie skracają to objaw debilizmu i plaga u nas. A EOT GG FTW WTF to po prostu żargon internetowy i jeżeli się go nie nadużywa również nie widzę tu problemu.
Zgłoś
Whiltierna 2013-10-17, 10:40
Wszystkim lubującym się w pieszczocie języka polskiego polecam tę stronę: KLIK. No a co do tematu, to cóż... Jak komuś zależy, to dba o język. Mnie jako kobiecie bardziej podobają się mężczyźni, umiejący się dobrze wysłowić niż jąkający się, wciąż szukający słowa człek. Ale to tylko ja.
Zgłoś
prozal 2013-10-18, 18:05
@ DuckDogers no właśnie ta maniera istniała, istnieje i istnieć będzie. Jak powszechnie wiadomo używanie makaronizmów było nagminne i o ile wcześniej była to łacina, gdzie osoba ją używająca nie miała pojęcia co mówi, to teraz jest to angielski, który jest przynajmniej bardziej rozumiany. Mnie również nie drażnią wulgaryzmy, pod warunkiem, że są używane w wypadku do tego adekwatnym, a nie jako przerywnik, ich rola w wypowiedzi wtedy słabnie, bo nie wiesz czy twój kolega faktycznie jest zestresowany czy zawiesił swój tok rozumowania i stara się to ukryć "kurwą".
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem