18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:10
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:52
Polaku, szanuj swój język.
Y................n • 2013-10-15, 22:03
Witajcie sadole i sadolki. Długie, zatem tylko dla wytrwałych (wytrałość i inteligencja to dwie różne sprawy, więc nie oceniam) Jestem nowym użytkownikiem. To mój drugi temat. Pierwszy wyjebano, bo był chujowy. Chciałem się podzielić z wami moją rozkminą, bo dobre rozkimny są na sadisticu w cenie. A czy moja jest dobra? Oceńcie sami.

Tak naprawdę jebie mnie to, że w ciągu trzech dni ten temat trafi do sucharów, bo moim celem jest przekazanie wam mojego bólu dupy, ale! Jakże ważnej sprawy dotyczącego. Mianowicie: Nowe zangielszczenia w naszym pięknym języku polskim. Skróty, słowa, czy całe zdania wstawiane w wypowiedziach Polaków, które w większości składają się w z polskich słów. Dla przykładu. Ktoś na sadisticu wykładał swoją opinię, bardzo ładnie, ale na końcu zdania dopierdolił IMO. Za chuja nie wiedziałem co to znaczy, póki nie wjebałem tego w wyszukiwarkę. IMO - In my opinion. Pytam. Dlaczego nie użyć pięknego wyrażenia jakim jest: "w mojej opinii". Przecież samo słowo "opinia" jest bardzo pięknym polskim wyrazem! Jego wydźwięk, melodyjność. No kurwa. Albo ktoś pisze komentarz i dopierdala "WTF" - What the fuck. A czy nie można ładnie powiedzieć po polsku "CO JEST KURWA?!" albo "Co to do kurwy jest?!". Słowo "kurwa" jest równie oryginalne jak "fuck". A w czym jest lepsze? Wypowiedz oba: najpierw "fuck", a potem "kurwa". Które ładniej brzmi. Jest różnica? Inny przykład? Jebiesz błyskotliwym kometarzem, a ktoś Ci na to "No shit!". Przecież to nic innego jak "nie pierdol"! O ile więcej siły jest w polskiej wersji niż obesranym angielskim.

Zapytacie. O co ten cały ból dupy jest. Chcą to niech sobie używają. A mi się kurwa płakać chcę i srać jednocześnie, jak wiem, że ktoś używa srangelskiego w Polsce, wypowiadając się do Polaków, zamiast mówić w całości po Polsku! Przecież przeciętny Polak nauczy się srangielskiego z palcem dupie, a przeciętny srangol, albo hamburger nie wie kurwa, że Słowacja i Czechy nie są jednym państwem! Albo, że to nie Australijczycy lizali dupę Hitlerowi, a Austryjacy! Jakby im dać nieśmiertelność to życia by im nie starczyło, by nauczyć się naszego języka! O to mi chodzi. Nasz język być trudny. I umiejętność władania nim to niemal tak wielka sztuka jak ciumkanie w jakimś plemiennym, murzynowym dialekcie. Dlatego drodzy sadole, sadolki, katole, łysi, rudzi, murzyni nie, ale nawet niemcy(tfu!) i gimbusy odwiedzający sadistic.pl (dla tych, którzy się przypierdolą, że nawet ta strona ma zangielszczoną nazwę - szybciej wpisać sadistic(pl) niż stronaosadystycznymhumorze(pl) - to nie przekracza granic mojej tolerancji). Gratuluję wytrwałości, żeście dotrwali do tego momentu. Proszę was i apeluję. Nie wpierdalajcie angielskich słówek do polskich zdań. I szanujcie swój język. Błędy językowe, ortograficzne czy interpunkcyjne się zdarzają. Mam nadzieję, że nie zrobiłem ich wiele ja. Ale na pewno nie zdarza się nikomu przypadkiem DOPIERDOLIĆ wtf, imo, czy kurwa "god sejw de junajted kingdom ugly whor".

Jebią mnie wirtualne piwa, wolałbym prawdziwe. Dzięki nim niestety to się może znaleźć na głównej i przeczyta to więcej osób. Może to szansa, by dotarło to do tej osoby pewnej, która napierdala wpół angielskim jak zła. Jeśli nie dotrze - chuj. Ja swoje powiedziałem. Dziękuję.
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Executioner7 2013-10-16, 12:25 2
"A niechaj narodowe wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Zgłoś
voidinfinity 2013-10-16, 12:46 3
Wasz opór jest bezcelowy

Owszem, należy mówić w sposób koherentny i najlepiej ładną polszczyzną,
ale głównie dlatego, żeby być dobrze zrozumianym, a po wtóre słownictwo
stanowi świadectwo poziomu danego człowieka (no chyba że kogoś to kolokwialnie mówiąc - jebie).

Ale nie oszukujcie się - język jest "organizmem" żywym i będzie się zmieniał
czy wam się to podoba czy nie.

A naleciałości z innych języków...zdziwilibyście ile słów które uważacie za polskie,
są pochodzenia obcojęzycznego

Tak więc luzujcie cyce

edit:

BTW.

Żyjecie w świecie komunikacji masowej - świat zmienił się dzięki internetowi porównywalnie do zmiany jaka nastąpiła po wynalezieniu (ponownym) maszyny drukarskiej. A skoro zmienia się sposób komunikacji i sposób myślenia o świecie - to zmienia się również język.

Deal with it.
Zgłoś
Cyrk 2013-10-16, 12:47 3
Ya_Bogdan napisał/a:

@Cyrk

Stary jesteś, a głupi... Przeczytaj jeszcze raz mój temat, a potem swoją wypowiedź. Czy ja piszę o tym, by wcale nie używac języków obcych? Jadę do Anglii niedługo zarobić trochę kasy i nie będę napierdalał do tych snobów po polsku, co nie? Mi chodzi o wtrącanie słów i skrótów angielskiego pochodzenia w rozmowie z Twoim rodakiem. I do wszystkich: mówienie w takich przypadkach tylko po polsku, bez skrótów daje Ci gwarancję, że Twój rozmówca Cię zrozumie. A jak napierdalasz skrótami i innymi bździągwami ta szansa Ci się z automatu zmiejsza. Tak jak w moim przypadku, nie wiedziałem co to jest IMO. Czy czuję się przez to ograniczony? Nie.

Nazywanie kogos "głupim", bo się z nim nie zgadzasz. Tak - to dopiero dowód na twoją elokwencje i głębie twoich przemyśleń.

Skoro przekaz ode mnie do osoby z która rozmawiam jest jasny i zrozumiały to co się przypierdalasz, że nie rozumiesz słów lub akronimów w obcych językach. Nie rozumiesz to się doucz, albo poproś o wyjaśnienie, a nie zgrywasz Bóg wie jakiego patriotę maskując swój brak oczytania lub obycia.

Dalej: Pozwalasz mi mówić w Anglii po angielsku? Dzięki. Widzisz szczylu (skoro już przechodzimy do inwektyw) będę mówił w jakim języku mi się spodoba, kiedy mi się spodoba, a smarkacze, dla których "patriotyzm" to sposób na lajki na fejsbuniu czy tam innym forum mnie tyle obchodzą co zeszłoroczny śnieg. Byłeś szczylu w wojsku? To jak chcesz wypełnić PODSTAWOWY OBOWIĄZEK PATRIOTYCZNY wobec ojczyzny, czyli bronić jej w czasie wojny? Bo w COD'a grałeś? Nie kompromituj się.

Chcecie się bawić w "czystość" językową? To się bawcie, ale do kurwy nędzy nie nazywajcie tego patriotyzmem, bo jesteście w tych swoich urojeniach równie bliscy prawdzie co "prawdziwi katolicy" w nienawiści do innowierców. Nie zrozumieli przekazu, a wydaje im się, że tylko oni są prawilni...

PS. "nie wiedziałem co to jest IMO. Czy czuję się przez to ograniczony? Nie." - a powinieneś. Drugi link w google. Świat nie będzie czekał, aż ogarniesz kuwetę...
Zgłoś
maoRys 2013-10-16, 12:53
mieszkam już 8 lat w Szkocji, jak przyjade do Polski nieraz musze sie chwile zastanowic zanim znajde właściwe słowo (od nieużywania jezyka troche sie skostniało) ale zawsze staram sie mówic poprawnie po polsku, drażnia mnie te małolaty które próbuja zabłysnąć używając angielskich wstawek, wielkie swiatowce(znajomość języka na pozimie Mistrza Yody oczywiscie).
Brytyjczycy swój język szanuja, nie slyszałęm jeszcze żeby ktoś z "tubylców" używał wstawek z innych języków.
Duże piwo za Twój komentarz
Zgłoś
Cyrk 2013-10-16, 13:22
@maoRys: Chciałeś dobrze ,a wyszło jak gra reprezentacji. Tradycyjnym językiem Szkotów jest Gaelic (zwany również Erse), a nie angielski, więc Szkoci nie tylko używają "wstawek z innych języków", ale wręcz przyjęli (został im narzucony?) obcy język (najeźdźców!) za podstawowy. Proces ten zaszedł tak daleko, że imigranci zarobkowi tacy jak ty nie mają o prawdziwym języku Szkocji zielonego pojęcia. Czasami jeszcze się uda usłyszeć mieszankę tych dwóch języków, czyli tzw. (tak zwany - rozwijam skrót na wypadek gdyby jakiś analfabeta niepotrafiący obsługiwać internetów to czytał) Scottish English. Tyle z mojej strony...
Zgłoś
m................2 2013-10-16, 13:29
Albo, że to nie Australijczycy lizali dupę Hitlerowi, a Austryjacy!

Austryjacy!? Panie kolego uszanowanie za próbę nawrócenia pokolenia idiotów, ale sam Pan się dokształć w sprawach mowy ojczystej.

Piszemy AUSTRIACY!
Zgłoś
Miner 2013-10-16, 13:34
zwirz13 napisał/a:

za patriotyzm zawsze piwko !!

Za piwko za patriotyzm zawsze piwko
Zgłoś
maoRys 2013-10-16, 14:08
@Cyrk: no widzisz chłopie i dlatego musimy używac naszego jezyka i go sznowac żeby jak te szkoty nie skończyc:) zgermanizuja nas bladzie jedne.
A tak na marginesie to wiecej ludzi sie posługuje jezykiem polskim w szkocji niż Gaelic
Zgłoś
Cyrk 2013-10-16, 14:44
@maoRys: Chyba nawet sam nie wierzysz w to co napisałeś...
Zgłoś
Lemon19 2013-10-16, 16:06
Po co zaraz stronaosadystycznymhumorze.pl - wystarczyłoby sadystycznie.pl. Wilk syty i owca cała - krótko i patriotycznie.
Zgłoś
M................P 2013-10-16, 16:09
jolo sfag kurwy
Zgłoś
Crow22 2013-10-16, 16:40
silvesdeer napisał/a:

A, ten tego, że tak zapytam, tornister dopięty? Kredki spakowane? Nie zapomnij o worku na kapcie, pewnie was tam sprzątaczki w podstawówce ganiają za brudzące podeszwy

Jak chcesz mnie pocisnąć to się bardziej postaraj, bo słabo Ci to idzie. Nowa moda? Wyzywanie od gimbazy? Dorośnij śmieciu.
Zgłoś
demo15 2013-10-16, 16:46 1
np ostatnio oglądałem program the voice of Poland czy jak tam to leci i wkurwia mnie ilość zapożyczonych słow.
Przesluchania blind, czy wystep na lajfie, red room czy dream team. Świat schodzi na psy
Zgłoś
AnteTheOne 2013-10-16, 16:55 1
Ode mnie masz zajebiście schłodzone piwko bo też mnie to wkurwia ale jeszcze bardziej mnie wkurwia to, że prawie każdy teraz używa jakiś dziwnych słówek, sloganów czy też zjebanych cytatów z kwejka czy innego szmelcu czyt. - SLAYER KURWA, BĘDĘ DIAMENTEM, GRATY (to już mnie wyjątkowo wkurwia ) etc.
Zgłoś
Grzesiek85 2013-10-16, 20:15 1
konkretnie pierdolisz piwo lecdi jak się komuś nie podoba niech spierdala jak da mnie jesteś ok witaj
w brygadzie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem