📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Kraków next to KFC
Nie lubię hejterów. I trolli.
Tego najbardziej nie potrafię zrozumieć. Jest dwóch kolesi, którzy chcą sobie dać po mordzie i wtrąca się jakiś grubas i wszystkich napierdala. Ale najlepsze jest to, że wtrąca się jak koleś A leje kolesia B, który leży na ziemi (co rozumiem jako walkę nie fair) a pod koniec filmiku nasz sędzia walk (gruby) bije leżącego. Co to kurwa ma być?
rekin_stg napisał/a:
Tego najbardziej nie potrafię zrozumieć. Jest dwóch kolesi, którzy chcą sobie dać po mordzie i wtrąca się jakiś grubas i wszystkich napierdala. Ale najlepsze jest to, że wtrąca się jak koleś A leje kolesia B, który leży na ziemi (co rozumiem jako walkę nie fair) a pod koniec filmiku nasz sędzia walk (gruby) bije leżącego. Co to kurwa ma być?
Nie fair? Nie wiem co znaczy to pojęcie w walce na ulicy. To że typ o 2 wagi więcej bije typa to też jest nie fair? To jest ulica tu nikt zasad nie ustala.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów