18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Szamil Basajew 2010-11-18, 23:57
wafel00 napisał/a:

Wiele ma wspólnego, sterylizacja polega na zaszyciu moszny i zamknięciu nasieniowodów, co powoduje bezpłodność.

pl.wikipedia.org/wiki/Ubezp%C5%82odnienie

PS. Sory za offtop, ale się wkurwiłem (nie dałem tego po sobie poznać, prawda? )

Zwracam honor

"Twarde prawo, chuj nie prawo, od dzieciaka zbaczam z toru
Po tej stronie barykady łamię prawa bez oporu..."
Zgłoś
b................c 2010-11-19, 2:05
no i poszło w świat...
Zgłoś
radi3000 2010-11-19, 2:14
Ja jebie... dlatego nie lubię i unikam takich plebejskich imprez i łażenia po klubach. Wolę spokojny pub albo jakąś domówkę niż łażenie po gównianych grajdołach i zbywania takich pajaców bo się napompowali powietrzem i chcą zrobić wrażeniem na swoich 'laluniach'...
Zgłoś
skurwysyny 2010-11-19, 3:50
Hahaha.. Moje Miasto Kraków ! Noo u nas częste takie klimaty przy piątkowo - sobotnich szaleństwach rynkowych.. o obicie mordy nie łatwo !

4CP
Zgłoś
gadman 2010-11-19, 5:21
kkoorwa jaka The Pathology polska w UK:P
Zgłoś
Elesdi 2010-11-19, 6:54
Shadow napisał/a:

@Alloc jeszcze powiedz mi, że to studenci AGH i całkiem się załamię....

co, Ty kurwa Popka z firmy nie poznajesz?
Zgłoś
Shadow 2010-11-19, 8:38 1
Elesdi napisał/a:

co, Ty kurwa Popka z firmy nie poznajesz?

A kto to jest? Jakiś idol, wynalazca, naukowiec? Może znany powieściopisarz?
Zgłoś
marcin9002 2010-11-19, 9:41
Kurwa najpierw baby napierdalają się między sobą a potem lecą jak przyjaciółki pomóc swoim "miśkom".

Koleś z rozerwaną koszulą zachowuje się jakby napierdolił samemu Bruce Lee
Zgłoś
M@peT 2010-11-19, 10:25
Fajne jest to ze mozna ogadac co raz wiecej filmow z patlogicznej polski
Zgłoś
Nameless 2010-11-19, 11:35
Shadow napisał/a:

@Alloc jeszcze powiedz mi, że to studenci AGH i całkiem się załamię....

Pewnie, że tak. Przyjeżdża tyle tego bydła do Krakowa na studia, że dramat i wszystkim się wydaje, że największe kozaki. A w tym klubie Respect to wali potem i szczyle tam przychodzą oraz wieśniaki, których nie wpuszczają tam, gdzie selekcja jest "lepsza" niż dowód osobisty = 18 lat = wchodzisz.
Zgłoś
Tester 2010-11-19, 11:59 1
No i Polacy odnieśli druzgocące zwycięstwo xD
Zgłoś
Kooron 2010-11-19, 12:11
gowno prawda gdzie on się złożył w ogóle te laski lepiej się napierdalały dawno nie było fajnej walki na sadolu już robiłem popcorn a tu takie gówno !!!
Zgłoś
shadowflame 2010-11-19, 16:30 1
2:54 są skarpety w sandałach jest impreza
Zgłoś
Kremol 2010-11-19, 16:35
I wszyscy są trzeźwi ;D
Zgłoś
ATi1127 2010-11-19, 17:47
0:42 widac ze nie polska w polsce nie ma takich czerwonych kubkow ;]
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów