📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
wafel00 napisał/a:
Wiele ma wspólnego, sterylizacja polega na zaszyciu moszny i zamknięciu nasieniowodów, co powoduje bezpłodność.
pl.wikipedia.org/wiki/Ubezp%C5%82odnienie
PS. Sory za offtop, ale się wkurwiłem (nie dałem tego po sobie poznać, prawda? )
Zwracam honor
Ja jebie... dlatego nie lubię i unikam takich plebejskich imprez i łażenia po klubach. Wolę spokojny pub albo jakąś domówkę niż łażenie po gównianych grajdołach i zbywania takich pajaców bo się napompowali powietrzem i chcą zrobić wrażeniem na swoich 'laluniach'...
Hahaha.. Moje Miasto Kraków ! Noo u nas częste takie klimaty przy piątkowo - sobotnich szaleństwach rynkowych.. o obicie mordy nie łatwo !
4CP
4CP
Shadow napisał/a:
@Alloc jeszcze powiedz mi, że to studenci AGH i całkiem się załamię....
co, Ty kurwa Popka z firmy nie poznajesz?
Elesdi napisał/a:
co, Ty kurwa Popka z firmy nie poznajesz?
A kto to jest? Jakiś idol, wynalazca, naukowiec? Może znany powieściopisarz?
Kurwa najpierw baby napierdalają się między sobą a potem lecą jak przyjaciółki pomóc swoim "miśkom".
Koleś z rozerwaną koszulą zachowuje się jakby napierdolił samemu Bruce Lee
Koleś z rozerwaną koszulą zachowuje się jakby napierdolił samemu Bruce Lee
Fajne jest to ze mozna ogadac co raz wiecej filmow z patlogicznej polski
Shadow napisał/a:
@Alloc jeszcze powiedz mi, że to studenci AGH i całkiem się załamię....
Pewnie, że tak. Przyjeżdża tyle tego bydła do Krakowa na studia, że dramat i wszystkim się wydaje, że największe kozaki. A w tym klubie Respect to wali potem i szczyle tam przychodzą oraz wieśniaki, których nie wpuszczają tam, gdzie selekcja jest "lepsza" niż dowód osobisty = 18 lat = wchodzisz.
gowno prawda gdzie on się złożył w ogóle te laski lepiej się napierdalały dawno nie było fajnej walki na sadolu już robiłem popcorn a tu takie gówno !!!
2:54 są skarpety w sandałach jest impreza
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów