📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Nie ma jak to wszędzie wpierdalające się laski, nie pomoże, krzyku narobi, a jeszcze może przypadkiem dostać w swoją piękną buźkę...
hmm ja PIERDOLE wystarczyło by raz a porządnie go uderzyć a nie jakieś zabawy . .
Wysterylizować ich, żeby się dalej nie rozmnażali.
bądź madrzejszy odjedz
dajbuziaka.pl - dupeczki ubrane
0:27! Miszcz kurwa! Cóż za plask!
Palce gryźć, ściany bić
Ty nie dostaniesz nigdy jej.
Lepiej zabij ją
Jeśli chcesz mieć ją na zawsze
Ona nie poczuje nic...
Jeśli chcesz mieć ją na zawsze
Ona nie poczuje nic...
Problemy hormonalne... Stare konie a samcują jak jakieś gimbusy.
Pewnie, że Polska! Kraków, Floriańska pod klubem "Respect". Aż dziw, że policja nie podjechała, jak sie pije w okolicach rynku to zawsze z pod ziemi wyjdą ;/
sklychac ze krzycza spierdalac itp a pozatym KANTOR RYLKO to chyba tylko w polsce takie rzecyz sa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów