📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
A tak z innej beczki, to obcokrajowcom się podobało, ale jak jeden z tych typków zaczął iść w ich stronę to o mało nie biegli.
Kurewskie miasto Kraków!
@Shadow raczej nie chodź nie da się wykluczyć ale po ponownym obejrzeniu rozgryzłem fabułe:
Chudy pierdolnął laskę w białym, a 2 przypadkowe grubaski rzuciły sie do obrony honoru damy. Jak dalej widać dama w białym nie jest damą a zwykłą suką i lubi jak się ją bije, co więcej broni swego "pana"..
I kto, kurwa, zrozumie kobiety, do chuja!
Chudy pierdolnął laskę w białym, a 2 przypadkowe grubaski rzuciły sie do obrony honoru damy. Jak dalej widać dama w białym nie jest damą a zwykłą suką i lubi jak się ją bije, co więcej broni swego "pana"..
I kto, kurwa, zrozumie kobiety, do chuja!
KNT napisał/a:
Wysterylizować ich, żeby się dalej nie rozmnażali.
Jak jesteś taka cipka, to się nie dziwię.
Prawdziwy mężczyzna powinien umieć się choć trochę bić i chociaż raz w życiu komuś przyjebać.
Do tego co ma sterylizacja do rozmnażania? Chyba o kastrację Ci chodziło.
STOP CIOTOM!
Co, ktoś wyzwie Twoją pannę od kurew, uderzy ją, złapie za dupe to co mu robisz? [no chyba żeś panny w życiu nie miał i miał nie będziesz] Znajdujesz go na nk.pl, odnajdujesz jego konto na sadisticu i mu piszesz "o ty chuju złamany idź się kastrować to będzie społeczeństwo mądrzejsze!" i załączysz mu jakiś modny jpeg?
A co, a jakbyś go uderzył to co? Sam się wykastrujesz?
Po tej stronie barykady łamię prawa bez oporu..."
Co, ktoś wyzwie Twoją pannę od kurew, uderzy ją, złapie za dupe to co mu robisz? [no chyba żeś panny w życiu nie miał i miał nie będziesz] Znajdujesz go na nk.pl, odnajdujesz jego konto na sadisticu i mu piszesz "o ty chuju złamany idź się kastrować to będzie społeczeństwo mądrzejsze!" i załączysz mu jakiś modny jpeg?
Wiele ma wspólnego, sterylizacja polega na zaszyciu moszny i zamknięciu nasieniowodów, co powoduje bezpłodność.
pl.wikipedia.org/wiki/Ubezp%C5%82odnienie
PS. Sory za offtop, ale się wkurwiłem (nie dałem tego po sobie poznać, prawda? )
twardy zawodnik, wszyscy nim rzucaja jak szmata, a ten ciagle wstaje i walczy dalej...
Ten kopniaczek 04:12 był iście Hujowy wręcz...
Piwa nie będzie
Piwa nie będzie
clio napisał/a:
Nie rozumiem was. Co z tego że się bili? To coś złego? Kurwa, to że Wy konflikty rozwiązujecie postami, nie znaczy że tak jest PO MĘSKU!
Z definicji jestem dość duży, ale zarazem bardzo łagodny (pacyfista). Rozwiązań siłowych używam wyłącznie w ostateczności. Wręcz brzydzę się przemocą, trzeba by mnie było porządnie wkurwić, żebym zareagował w ten sposób. Nie po to człowiek ma głowę na karku, żeby po niej obrywać. Są inne sposoby, chyba że rozmawiamy o grupce dresów, z tymi się nie gada, przed tymi się spierdala.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów