18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
t................r 2010-11-18, 23:11
A tak z innej beczki, to obcokrajowcom się podobało, ale jak jeden z tych typków zaczął iść w ich stronę to o mało nie biegli.
Zgłoś
carlos88 2010-11-18, 23:15 1
a kobieta jak zwykle musi wpierdolić się w męskie sprawy...
Zgłoś
Dimonsta 2010-11-18, 23:18
dawno się tak nie uśmiałem, jakie kurwa placki próbują się bić...
Zgłoś
adekk 2010-11-18, 23:25
1:50 grubasek w białym

legalize it
Zgłoś
grandl 2010-11-18, 23:29
ŻAL! Tyle razy w pape dostał i nadal kombinuje.
Zgłoś
silmar 2010-11-18, 23:32
Toż to Kraków, wać panowie!
Zgłoś
a................t 2010-11-18, 23:32 1
Kurewskie miasto Kraków!
Zgłoś
Alloc 2010-11-18, 23:33
@Shadow raczej nie chodź nie da się wykluczyć ale po ponownym obejrzeniu rozgryzłem fabułe:

Chudy pierdolnął laskę w białym, a 2 przypadkowe grubaski rzuciły sie do obrony honoru damy. Jak dalej widać dama w białym nie jest damą a zwykłą suką i lubi jak się ją bije, co więcej broni swego "pana"..

I kto, kurwa, zrozumie kobiety, do chuja!
Zgłoś
Szamil Basajew 2010-11-18, 23:35 1
KNT napisał/a:

Wysterylizować ich, żeby się dalej nie rozmnażali.

Jak jesteś taka cipka, to się nie dziwię.
Prawdziwy mężczyzna powinien umieć się choć trochę bić i chociaż raz w życiu komuś przyjebać.

Do tego co ma sterylizacja do rozmnażania? Chyba o kastrację Ci chodziło.

STOP CIOTOM!

"Twarde prawo, chuj nie prawo, od dzieciaka zbaczam z toru
Po tej stronie barykady łamię prawa bez oporu..."
Zgłoś
hunter321a 2010-11-18, 23:35
Kurwa ale się uśmiałem tylko jeszcze tak como kill tym pannom i było by po kłopocie
Zgłoś
Szamil Basajew 2010-11-18, 23:44
Nie rozumiem was. Co z tego że się bili? To coś złego? Kurwa, to że Wy konflikty rozwiązujecie postami, nie znaczy że tak jest PO MĘSKU!

Co, ktoś wyzwie Twoją pannę od kurew, uderzy ją, złapie za dupe to co mu robisz? [no chyba żeś panny w życiu nie miał i miał nie będziesz] Znajdujesz go na nk.pl, odnajdujesz jego konto na sadisticu i mu piszesz "o ty chuju złamany idź się kastrować to będzie społeczeństwo mądrzejsze!" i załączysz mu jakiś modny jpeg?

A co, a jakbyś go uderzył to co? Sam się wykastrujesz?

"Twarde prawo, chuj nie prawo, od dzieciaka zbaczam z toru
Po tej stronie barykady łamię prawa bez oporu..."
Zgłoś
D................l 2010-11-18, 23:50
clio napisał/a:

Do tego co ma sterylizacja do rozmnażania? Chyba o kastrację Ci chodziło.

Wiele ma wspólnego, sterylizacja polega na zaszyciu moszny i zamknięciu nasieniowodów, co powoduje bezpłodność.

pl.wikipedia.org/wiki/Ubezp%C5%82odnienie

PS. Sory za offtop, ale się wkurwiłem (nie dałem tego po sobie poznać, prawda? )
Zgłoś
irish 2010-11-18, 23:52 1
twardy zawodnik, wszyscy nim rzucaja jak szmata, a ten ciagle wstaje i walczy dalej...
Zgłoś
ThcFarmer! 2010-11-18, 23:55
Ten kopniaczek 04:12 był iście Hujowy wręcz...
Piwa nie będzie
Zgłoś
Shadow 2010-11-18, 23:56 1
clio napisał/a:

Nie rozumiem was. Co z tego że się bili? To coś złego? Kurwa, to że Wy konflikty rozwiązujecie postami, nie znaczy że tak jest PO MĘSKU!

Co, ktoś wyzwie Twoją pannę od kurew, uderzy ją, złapie za dupe to co mu robisz? [no chyba żeś panny w życiu nie miał i miał nie będziesz] Znajdujesz go na nk.pl, odnajdujesz jego konto na sadisticu i mu piszesz "o ty chuju złamany idź się kastrować to będzie społeczeństwo mądrzejsze!" i załączysz mu jakiś modny jpeg?

A co, a jakbyś go uderzył to co? Sam się wykastrujesz?

Z definicji jestem dość duży, ale zarazem bardzo łagodny (pacyfista). Rozwiązań siłowych używam wyłącznie w ostateczności. Wręcz brzydzę się przemocą, trzeba by mnie było porządnie wkurwić, żebym zareagował w ten sposób. Nie po to człowiek ma głowę na karku, żeby po niej obrywać. Są inne sposoby, chyba że rozmawiamy o grupce dresów, z tymi się nie gada, przed tymi się spierdala.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów