📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Jak mnie drażnią obrazki z tymi piłkami , powinni się moderatorzy wziąć za wypieprzanie tego gówna, a nie za kasowanie komentarzy.
Najśmieszniejsze nie są te obrazki (acz niektóre są niezłe). Najśmieszniejszy jest ból pupy polaczków cebulaczków pod nimi .
takie gówno bawi tylko kurwy bez honoru, serdeczne spierdalaj
To Monako ma przekichane z tymi Niemcami. Swoją drogą nie mogę tego zrozumieć: angielski zjeb odwrócił kolory a polskie zjeby się z tego cieszą. Ok Polandball to nie flaga polski, ale mimo, że w wielu krajach jest jeszcze większy burdel niż u nas to nikt nie zamienia barw miejscami. Już nie mówiąc, że takie gówno podzieliło polski Internet na dwie frakcje... jpdle
Wolę aby zagraniczne ścierwo śmiało się z Polski, która ma odwrócone barwy narodowe, a wychwalano ją z prawidłowo umiejscowionymi.
Te pierwsze komiksy musiał robić jakiś Polak. Wiecie: ośmieszyć Polskę lub jej czynności tak, aby pozostały barwy narodowe (aby ludzie wiedzieli o jaki kraj im chodzi), ale jednocześnie nie rysować Polandball z normalnym rozmieszczeniem barw jako zachowanie przynajmniej najmniejszej ilości szacunku do polskiej flagi.
Przynajmniej tak to interpretuję.
@ up
A ty kim jesteś? Co cię odróżnia od "polaczka-cebulaczka"? To że wyzywasz każdego? Każdy z nas jedzie na jednym wózku,a to że wyzywacie innych od cebulaków to nic innego jak pojazd po was samych,nie ważne czy się przyznajesz do kraju czy też nie,i nie wiadomo jak byście kombinowali jeśli się urodziłeś w Polsce to Polakiem zdechniesz,jak mówi przysłowie "kto się wróblem urodził kanarkiem nie zdechnie'. I napisał bym jescze wiązanke dla was ale za to są warny, nie potrafię po prostu zrozumieć jak pod wpływem mody można wyrzec się własnego kraju? Jakim zerem trzeba być?
A ty kim jesteś? Co cię odróżnia od "polaczka-cebulaczka"? To że wyzywasz każdego? Każdy z nas jedzie na jednym wózku,a to że wyzywacie innych od cebulaków to nic innego jak pojazd po was samych,nie ważne czy się przyznajesz do kraju czy też nie,i nie wiadomo jak byście kombinowali jeśli się urodziłeś w Polsce to Polakiem zdechniesz,jak mówi przysłowie "kto się wróblem urodził kanarkiem nie zdechnie'. I napisał bym jescze wiązanke dla was ale za to są warny, nie potrafię po prostu zrozumieć jak pod wpływem mody można wyrzec się własnego kraju? Jakim zerem trzeba być?
Eeeee... Przepraszam że się wtrącę ale... Nie proszę ale żądam żeby to zostało usunięte z głównej razem z autorem. Jest to materiał Antypolski pro Rosyjski i jak dla mnie za takie coś powinno się karać śmiercią.
Śmieszne w chuj. A swoją drogą to jak idiota jakiś nie zna naszej flagi to normalnym byłoby tego idiotę poduczyć, a nie akceptować. No, ale jak to Polacy mamy taką chyba już przypadłość narodową "fuszerki" niby jest coś dobrze, ale nie do końca i to akceptujemy jakby to było dobre.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów