📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
zaraz pójdzie spina prawiczków że barwy odwrócone... dalej nie rozumieją, że to specjalnie hehe
Na 4chanie jest dyskusja na temat Polski w odniesieniu do sytuacji na Ukrainie i tam jadą po nas równo... Szczególnie te osoby które w ogóle historii nie znają, ale chuj im w ryj.
tomeksg napisał/a:
Na 4chanie jest dyskusja na temat Polski w odniesieniu do sytuacji na Ukrainie i tam jadą po nas równo... Szczególnie te osoby które w ogóle historii nie znają, ale chuj im w ryj.
ale 4chan to taka zagraniczna samosia. tam siedzą same trolle. wiec nie ma się czym przejmować
"Mnie rozbawiło" - takich jak Ty rozbawia nawet zdanie "babcia pierdnęła aż okna z domu wyskoczyły".
Klasyczny idiotyzm i tyle.
Klasyczny idiotyzm i tyle.
Dobra dajcie już spokój z tym dawaniem piw niech się wkurwiają na głównej, bo już się wkurwiamy na głównej.
zauważcie, że jakiś niedouczony idiota popełnił fatalny błąd i narysował flagę Polski w odwrotnych barwach
MonroeHutchen napisał/a:
zauważcie, że jakiś niedouczony idiota popełnił fatalny błąd i narysował flagę Polski w odwrotnych barwach
To musiał być twój stary.
To Monako ma przekichane z tymi Niemcami. Swoją drogą nie mogę tego zrozumieć: angielski zjeb odwrócił kolory a polskie zjeby się z tego cieszą. Ok Polandball to nie flaga polski, ale mimo, że w wielu krajach jest jeszcze większy burdel niż u nas to nikt nie zamienia barw miejscami. Już nie mówiąc, że takie gówno podzieliło polski Internet na dwie frakcje... jpdle
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów