📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ehhh znów monacoball od gimbusiarni...
Ja pierdole
@golind
masz,przetłumacz sobie z mamusią,potem przeczytaj to jeszcze 10 razy a potem zobacz co napisałeś
knowyourmeme.com/memes/polandball
masz,przetłumacz sobie z mamusią,potem przeczytaj to jeszcze 10 razy a potem zobacz co napisałeś
knowyourmeme.com/memes/polandball
Tak swoją drogą ból dupska ciapaków pod tym zdjęciem na fejsbuku był piękny
A ja sie zgadzam z golindem bo to że jakiś gamoń w ten sposób przedstawił nasze barwy narodowe to nie znaczy że mamy sie z tym zgadzać i powielać podobną głupote. Komiks całkiem śmieszny ale byłby taki nawet bez odwracania kolorów flagi narodowej.
polandball wymiata kurwa ^^ jedyny komiks ktory jest tak inteligentny. na fb lajknijcie glowna strone polandball
antek025, nic trzeba po prostu znać historie powstania polandball, by zrozumieć odwrócone kolory.
Jak czytam te pierdolenie o "HISTORII POWSTANIA POLANDBALL" to aż mi się rzygać chce. Jakiś jebany kretyn nie zna barw naszej flagi a banda kolejnych kretynów to podchwyciła i już mamy FENOMEN, SPUSTY, OCHY, ACHY.
Pizdy jesteście i tyle. Jak można być tak głupim, że nawet kiedy barwy narodowe przekręcają, dają jakąś głupią wymówkę to wy jak pojeby wierzycie w to wszystko i jeszcze jedziecie po osobach którym ten cały skurwysyński polandball się nie podoba. Tak tępi ludzie, nasrać im na łeb i powiedzieć że to dla ich dobra, to będą z gównem na łbie chodzić i nabijać się z tych z czystą głową.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów