📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Małpowania się zachciało i kaszalot dziecko obudził.
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
A gdzie był ojciec tych gówniaków? Aaaa pewnie wyszedł pare miesięcy temu po papierosy do kiosku... Patrząc na ta gorylice to mu sie wcale nie dziwie.
Czemu kilkuletnie dziecko ma smoczka i pieluchę? Sprawność ruchową ma jak czterolatek na oko, przecież w tym wieku się już do przedszkola idzie.
Jest Pole jest i wiocha "matole" !
A co to języka polskiego w szkole nie miałeś że tytuł dajesz z w języku odwiecznego wroga?
Jak się okazuje z mało znanych niechlubnych kart historii Angole zawsze Polskę poniżali i traktowali protekcjonalnie niczym pucybuta.
Za to pucybut się im podlizywał i łasił do nich dostając co najwyżej kuksańca. Kacapy i Niemcy byli jeszcze gorsi ale zdrajców Angoli zawsze przedstawia się fałszywie jako przyjaciół , to to byli i nadal są zdrajcy.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
A co to języka polskiego w szkole nie miałeś że tytuł dajesz z w języku odwiecznego wroga?
Jak się okazuje z mało znanych niechlubnych kart historii Angole zawsze Polskę poniżali i traktowali protekcjonalnie niczym pucybuta.
Za to pucybut się im podlizywał i łasił do nich dostając co najwyżej kuksańca. Kacapy i Niemcy byli jeszcze gorsi ale zdrajców Angoli zawsze przedstawia się fałszywie jako przyjaciół , to to byli i nadal są zdrajcy.
To było trzęsienie kamery czy Ziemi?
narkotykiTanio.pl napisał/a:
Czemu kilkuletnie dziecko ma smoczka i pieluchę? Sprawność ruchową ma jak czterolatek na oko, przecież w tym wieku się już do przedszkola idzie.
Czemu? Juz tlumacze :
Bo tak jest wygodniej. Murzynki wpierdalaja gowniaki do chusty i chodza z nimi na plecach bo nie trzeba pilnowac, ze spierdoli pod samochod. Jak sie zesra w pieluche - moze siedziec tak kilka godzin, nie trzeba isc do WC i wycierac dupy, ewentualnie jak nie zdarzy - nie trzeba sprzataz z ziemi.
Kiedys zapytalem (UK) "dziecka" chyba z 4 lata czy moze nawet 5 - tak zeby matka slyszala "a nie jestes za duza na smoczka?" - Madka odpowiedziala, ze moze i jest ale przynajmniej ze smoczkiem jest cicho... Dzieciaki w wieku lat 4 czy 5 zapierdalaja jeszcze z tzw "safety blanket"
Rozumiem, ze chyba dobrze wiesz - dlaczego dzieciak w pieluszce i ze smoczkiem a pytanie raczej bylo retoryczne
NiemiecWaszPan napisał/a:
Ten mały bambo to nie za duży na smoczka? Śmieszny ma chód. Dziwny bachor...
To nie smoczek tylko końcówka banana, a chód normalny, jak u wczesnonaczelnych
Ale zajebała o sam narożnik tej gazówki, pewnie nieźle powietrze z płucek wywiało po takim uderzeniu. Poza tym niezły bajzel w tym mieszkaniu.
Kurwa jaka locha, do odstrzału
Dzieci bez ojca, zaraz będą bez matki. Prawidłowo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów