Zaskakujący film krótkometrażowy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Zaskakujące może by było, gdyby w opisie autor tematu nie napisał, że "zaskakujący".
W sumie szybko kapnąłem się, że pewnie koleś odbierał poród.
Film sam w sobie, bardzo fajny. PIWKO.
W sumie szybko kapnąłem się, że pewnie koleś odbierał poród.
Film sam w sobie, bardzo fajny. PIWKO.
taa opisem trochę popsuł, ale i tak dobra wstawka.
Śmieszne? Śmieszne. Czarny humor? Czarny humor.
Więc o chuj wam chodzi ?
Więc o chuj wam chodzi ?
nigdy nie czytaj komentarzy przed oglądnięciem filmiku...nigdy nie czytaj komentarzy przed oglądnięciem filmiku...nigdy nie czytaj komentarzy przed oglądnięciem filmiku...nigdy nie czytaj komentarzy przed oglądnięciem filmiku...
aaddaas
Heheh, dobra rada. Zajrzałem w połowie oglądania. Niestety Ale to silniejsze ode mnie Co do filmu krótko i na temat: PIWO.
Heheh, dobra rada. Zajrzałem w połowie oglądania. Niestety Ale to silniejsze ode mnie Co do filmu krótko i na temat: PIWO.
ta stopa mnie obrzydziła na maxa
nie czytałam komentarzy przed za co jestem sobie wdzięczna. dobry filmik, piwko jak najbardziej się należy
a ja i tak jestem wkurwiony za opis. ;/ nie był zaskakujący- dzięki TheColt
@Matuch90, nigdy więcej tego nie rób!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów