Sorry ze jakość chujowa ale po prostu nagrałem telefonem z kompa.
Sorry ze jakość chujowa ale po prostu nagrałem telefonem z kompa.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie ma takiego adresu, ani google ani targeo nie pokazuje budynku, który miałby numer 125.
Wpisz 119, potem jak przyjedziesz to zobaczysz odznaczenie jako 119, 123 i 125. Klatka A, mieszkanie 10. Ale nie wiem na chuj ja ci to daje jak jesteś taka jebaną pizdą, że choćbym cię błagał na kolanach abyś przyjechał to i tak zbyt Cię to przerasta, koszt podróży i możliwość wyłapania pizdy na ryj.
Prawie zgadłeś, moje auto ma 20lat i kolejne tyle przejedzie i po zwierzynie nie musze bulic 8etys za części z kartonu XD jeszcze mam oryginalna skrzynie i na starej dobrej elektronice siemensa a w twojim ścierwie zobacz po ile jest świeca streująca i lepiej już szukaj 2 skrzyni i auta zastępczego i te pięknie skrzypiące wykończone wnętrze haaaa uchwyt na napoje sie jeszcze otwiera ? Na przewody hamulcone juz umuwiony w serwisie ?
Fiu fiu, jakby mnie nie było stać na coś lepszego to też bym tak pierdolil XDDDD
Było sprawdzić czy był znak A18b. Jeśli nie to naprawa jest po stronie zarządcy drogi. Tylko, że jak Ty kurwa musisz nagrywać własny monitor żeby wrzucić film to o nic więcej nie pytam
Patrzałem, był niesteyy
Było sprawdzić czy był znak A18b. Jeśli nie to naprawa jest po stronie zarządcy drogi. Tylko, że jak Ty kurwa musisz nagrywać własny monitor żeby wrzucić film to o nic więcej nie pytam
Swoją drogą, pewnie na swojej wiosce uchodzisz za najbardziej inteligentego, że takie rady zajebiste dajesz co
Hahaha dobić to Ty mogłeś komara a nie dzika
Twoja dziewczyna mówi to samo
Hahaha dobić to Ty mogłeś komara a nie dzika
A swoją drogą masz rację
"haha Hahaha
"
Jacy wy jesteście niedojebani, typ wrzuca spoko (na tle niektórych to nawet zajebisty) materiał, a 90% komentarzy - jakim autem jeździ i że jest głupi bo chujowo filmik wrzucił jebane piwniczniaki
Dzięki, gdybym ja jeszcze chciał coś na tym zyskać ale czasami widzę filmiki rodem ze "śmiechu warte" na sadisticu to po prostu płakać mi się chce, więc wrzuciłem swój, ale piwniczaki co zbierają na swój pierwszy samochód kiedy skończą 18 lat muszą trochę jadu puścić, a szczególnie ci ekolodzy dla których dzik jest mitycznym stworzeniem nie do zajebania.
Wpisz 119, potem jak przyjedziesz to zobaczysz odznaczenie jako 119, 123 i 125. Klatka A, mieszkanie 10. Ale nie wiem na chuj ja ci to daje jak jesteś taka jebaną pizdą, że choćbym cię błagał na kolanach abyś przyjechał to i tak zbyt Cię to przerasta, koszt podróży i możliwość wyłapania pizdy na ryj. "
Który w kolejce jestem?
Nie wiem czy się dopcham
Krzychuj123 napisał/a:Wpisz 119, potem jak przyjedziesz to zobaczysz odznaczenie jako 119, 123 i 125. Klatka A, mieszkanie 10. Ale nie wiem na chuj ja ci to daje jak jesteś taka jebaną pizdą, że choćbym cię błagał na kolanach abyś przyjechał to i tak zbyt Cię to przerasta, koszt podróży i możliwość wyłapania pizdy na ryj. "
Który w kolejce jestem?
Nie wiem czy się dopcham
Wezmę Cię na strzała przed kolejką, hasło promocyjne to sadistic
ElCzesuaf napisał/a:no tak, ludzi nie stać na insignie, obudź się xd to opel
Hmm, faktycznie to nie to samo co e36 w gazie
No to dawaj, Gdańsk kartuska 125/10. Czekam głupi pajacu
4.5. Serwis Sadistic.pl nie uznaje cenzury i tematów tabu. Jednak komentarze podszyte nienawiścią, jawny rasizm oraz obrażanie innych Użytkowników są niemile widziane i będą usuwane, a ich autorzy będą karani ostrzeżeniem lub blokadą konta.
turor napisał/a:
Wezmę Cię na strzała przed kolejką, hasło promocyjne to sadistic
Hmm, faktycznie to nie to samo co e36 w gazie
Nie bij piany z tymi zjebami. Szkoda klawiatury,a i tak polemika z Ogrami nic nie wniesie...I tak,jezdze zafira
"Chuj z nim, ale z samochodem!"
Pośmiałem się... Dlatego w nocy się tak nie zapierdala po takich leśnych okolicach.
Prawie zgadłeś, moje auto ma 20lat i kolejne tyle przejedzie i po zwierzynie nie musze bulic 8etys za części z kartonu XD jeszcze mam oryginalna skrzynie i na starej dobrej elektronice siemensa a w twojim ścierwie zobacz po ile jest świeca streująca i lepiej już szukaj 2 skrzyni i auta zastępczego i te pięknie skrzypiące wykończone wnętrze haaaa uchwyt na napoje sie jeszcze otwiera ? Na przewody hamulcone juz umuwiony w serwisie ?
hahahah idz se konia zwal w starym golfie pedale sram na ten twoj zlom od niemca przywieziony sklepany z 5 ale dupsko piecze jak ktos nowka z salonu wyjezdza a ty po niemcu ? tfu ci na morde jebany polaczku
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów