Sorry ze jakość chujowa ale po prostu nagrałem telefonem z kompa.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Materiał własny sprzed roku ( zła data na zapisie). Nie wiem czy ciekawy ale tak mnie kusiło żeby wrzucić. Ogólnie wydawało się, że nie jest tak rozjebane ( opel insygnia po lifice) ale szkody poszły na 8 koła. Bylem tak wkurwiony, że poszedlem dobić tego chuja ale jebana kurwa jeszcze zdołała spierdolić, pewnie zdechl gdzieś w krzakach.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Krzychuj123 napisał/a:
skoro masz na dysku kompa to co stoi na przeszkodzi wgrać na sadola?
Tak już widzę jak dobijasz dzika Ranne zwierzę może być niebezpieczne, więc jak wylazłeś i go nie widziałeś to masz więcej szczęścia niż rozumu.
P.s.
a dzik sobie myśli:
- KURWA MAĆ!!! Co za chuj jebany jeździ jak pizda, poczekam aż wyjdzie z auta to dobiję tego głupiego chuja, albo niech spierdala biegnę dalej za swoją dupą
P.s.
a dzik sobie myśli:
- KURWA MAĆ!!! Co za chuj jebany jeździ jak pizda, poczekam aż wyjdzie z auta to dobiję tego głupiego chuja, albo niech spierdala biegnę dalej za swoją dupą
W 1996 roku wydłubywałem kabana z chłodnicy poloneza. Uderzenie porównywalne z uderzeniem w kłodę drzewa.
strachu102 napisał/a:
Tak już widzę jak dobijasz dzika Ranne zwierzę może być niebezpieczne, więc jak wylazłeś i go nie widziałeś to masz więcej szczęścia niż rozumu.
Jakbym w ciebie przyjebal to też bym dobijał
Halman napisał/a:skoro masz na dysku kompa to co stoi na przeszkodzi wgrać na sadola?
Jestem uposledzony w małym stopniu próbowałem ale format jakiś chujowy, chciałem to w edytorze zmienić, skrócić ale po obróbkach był tylko zielony ekran, próbowałem parę razy aż się wkurwiłem i zrobiłem w taki sposob. Nie jestem zbyt zaawansowany w tą stronę.
Opel insignia pffff nie szkoda tego ścierwa te auta odrazu z salonu powinny jechać na złom
cormax19000 napisał/a:
Opel insignia pffff nie szkoda tego ścierwa te auta odrazu z salonu powinny jechać na złom
Rozumiem, pewnie jesteś użytkownikiem golfa 4 z podwoziem na bitumixa dla którego samcohdy ponad 2004 rok to zbyt innowacyjne i nowoczesne gówna
Ciebie bym dobił ty chuju złamany
siurallamiralla napisał/a:
Ciebie bym dobił ty chuju złamany
No to dawaj, Gdańsk kartuska 125/10. Czekam głupi pajacu
no i co, jak chińczyk nagrywać z telefonu bo z kamerki sie kurwa nie da materiału zrzucić, dociąć ????
ja p..... e
ja p..... e
Hetman_Wielki napisał/a:
no i co jak chinczyc nagrywa z telefonu bo z kamerki sie kurwa nie da materialu zrzucic, dociac ????
ja pierdole
Ja pierodle
Było sprawdzić czy był znak A18b. Jeśli nie to naprawa jest po stronie zarządcy drogi. Tylko, że jak Ty kurwa musisz nagrywać własny monitor żeby wrzucić film to o nic więcej nie pytam
Krzychuj123 napisał/a:
Rozumiem, pewnie jesteś użytkownikiem golfa 4 z podwoziem na bitumixa dla którego samcohdy ponad 2004 rok to zbyt innowacyjne i nowoczesne gówna
Prawie zgadłeś, moje auto ma 20lat i kolejne tyle przejedzie i po zwierzynie nie musze bulic 8etys za części z kartonu XD jeszcze mam oryginalna skrzynie i na starej dobrej elektronice siemensa a w twojim ścierwie zobacz po ile jest świeca streująca i lepiej już szukaj 2 skrzyni i auta zastępczego i te pięknie skrzypiące wykończone wnętrze haaaa uchwyt na napoje sie jeszcze otwiera ? Na przewody hamulcone juz umuwiony w serwisie ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów