nowy mistrz KSW w wadze półśredniej Borys Mańkowski chyba w szatni wypił o jedno triumfalne piwo za dużo
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
pięknie zniknęli
Kurwa na ziemo zlecieli, światło zapierdolili, co to sie kirwa staneło? wie to kto?
no dobrze poszukał nóg do parteru
"..oOOOPSs drugi raz dzisiaj"
No i dobrze , chłop zasłuż żeby nawalić się do cna .Ma za co świętować i bardzo dobrze , stanowczo trzymałem kciuki za niego , a nie za ciapaka
Normalizacja pierwsza klasa. W intrze jebnęło dźwiękiem, by zaraz potem ucichnąć do poziomu szeptu.
kanapkasmalec napisał/a:
jebana cenzura haha od razu sciemnili obraz wiesniaki z polsatu
pomijając fakt, że nie ma tu polsat nic wspólnego to z tego co źródło filmiku mówi podobno Borys upadł tak, że spadł na jakieś kable i to nie cenzura.. on po prostu rozjebał światło w pomieszczeniu
Sprowadził go do porteru, taki nawyk
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów