📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Plot twist: pizda sie smieje bo daje dupy kazdemu kto sie nawinie podczas gdy koles zapierdala w pracy 12 godzin dziennie na jej utrzymanie.
Znam dziewczynę, która ma śmiech zaraźliwy jak Pakosińska. W lipcu wychodzi za mąż. Ze znajomymi już zaczęliśmy obczajać jakiś numer do wycięcia w kościele. Jej reakcja będzie podobna, gdyż bardzo łatwo ją rozśmieszyć.
idiotka... po co ta szopka bez Księdza i Boga ? Po co ?
jerryA napisał/a:
idiotka... po co ta szopka bez Księdza i Boga ? Po co ?
Wierzysz w księdza czy w Boga?
Btw, ja się dziewczynie nie dziwię. Jak się kilka dni wstecz prawie nerwicy dostaje, żeby to wszystko dopiąć na ostatni guzik, to w dniu ślubu przychodzi taki moment, że te nerwy po prostu odpuszczają...
Pozytywna para. Ale spiny w komentarzach smutnych kutasiarzy muszą być
Jebana szkapa :d ale rży
Ja bym jej knagę w usta wsadził, to by się zamknęła. W ogóle chujowy ten ślub, bez Boga w sercu, ale za to ze śmiechem na ustach i kurwa jakoś zbyt pozytywnie i nie śmierdzi cebulą.
śmieje się z tej przysiegi, bo i tak wie, że bedzie dawała dupy predzej czy pozniej innemu
Widać, że pusta.
Za chuja nie rozumiem i chyba nigdy nie pojmę pozytywnie na ślubie babka się roześmiała nikogo nie uraziło, a was to boli jakbym wam konar w dupę wsadzili i jeszcze ją oceniacie. Kurwa jakie buractwo tylko jechać każdego kto ma trochę lepiej. Ode mnie piwko pozytywny filmik
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów