18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
Widziałem że wrzucacie z piekielnych no ale to nie stety komu nie pokaże to leży ze śmiechu więc wrzucam.

Rzecz miała miejsce na peronie skm w Gdańsku, na który to wpadł zziajany mój braciszek wracający właśnie z uczelni i liczący na to, że zdąży jeszcze wskoczyć do kolejki skm w kierunku Gdyni, która stała na peronie. Niestety, drzwi kolejki zrobiły mu przed nosem "pssssss" i pociąg odjechał.
Braciszek wkurzony, bo następna kolejka dopiero za kilkanaście minut, wyjął papierosa i zapalił. Nagle poczuł pukanie w ramię. Odwraca się i widzi funkcjonariusza policji w tym czarnym mundurze polowym, no wiecie, buciory, bojówki, pas z żelastwem, bluza, kamizelka...
(P)olicjant zmierzył (B)rata surowym wzrokiem i rozpoczął:
(P): Policja, plutonowy Xiński, informuję pana, że palenie papierosów w niedozwolonych, takich jak dworce kolejowe, perony i przystanki, poza wyznaczonymi do tego celu miejscami, obciążone jest mandatem karnym w wysokości piećdziesięciu złotych.
(B): Przepraszam, ja już gaszę!
(P): (wyciągając bloczek z mandatami) Niestety, nakładam na pana mandat karny kredytowy w wysokości pięćdziesięciu złotych, płatny w ciągu siedmiu dni. Proszę o dokumenty.
W tym czasie na peron wchodzi drugi policjant, pełen luz, krok szeroki jak kapitana piratów na okręcie, papieros w zębach. Podchodzi, staje za swoim kolegą i pyta:
(P2): Co jest?
Policjant spisujący brata spojrzał na swojego kolegę. Zamarł na chwilę, po czym oddał bratu dokumenty, zamknął bloczek z mandatami i dopiero odpowiedział:
(P): Już nic debilu...
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
kamil66 2011-06-13, 20:52
Buahaha

Dobre, dobre.

Co za tuman ja pierdolę...
Zgłoś
marcinsud 2011-06-14, 1:22
Ciekawe jak się wytłumaczył policeman z tego mandatu, no chyba, że nie zdążył jeszcze niczego napisać to luz.
Zgłoś
drMiood 2011-06-14, 7:03
Niezłe. Jeśli autentyk - a nie mam podstaw, żeby w to wątpić - to pokazuje, że w psiarni jednak są też normalni ludzie, nie tylko zryte łby. Ale w policji nie ma stopnia plutonowego, nawet jego odpowiednika, bo zaraz po st. posterunkowym (czyli st. szeregowym) jest sierżant (tak, musiałem się do czegoś przyjebać)
Zgłoś
andamarius 2011-06-14, 8:47
moglibyście zacząć podawać źródła zamieszczanych materiałów...
Zgłoś
AngryCow 2011-06-14, 9:51
a co też byś chciał wrzucić coś na poziomie? takiego chuja
Zgłoś
m................r 2011-06-14, 9:59 10
"nie stety" nietoperz też piszesz osobno? kurwa ludzie, skąd wy się bierzecie
ostatnio na forum rowerowym ktoś napisał "od farty" a chodziło mu o otwarty
Zgłoś
Jachoo 2011-06-14, 12:15
trzeba było skądś wkleić swój komentarz bo pisanie Ci nie idzie.
Zgłoś
ZeD 2011-06-14, 12:37
No ja miałem taką sytuację pod klubem z piwem, szkoda że nie pojawił się żaden policjancik z piwem w łapie :/
Zgłoś
SilesianHunter 2011-06-14, 15:05
Miałem w miarę podobnie pod wiatą przystanku, zapalił, pogadał, "pouczył" i poszedł. Są w porządku ludzie.

Cywilizacja, cywilizacja, smog i morderstwa, to bez porównania przyjemniejsze. Szaleńcy i pijacy są ostatnimi świętymi na świecie.
Zgłoś
k................s 2011-06-14, 15:22 1
"Braciszek wkurzony, bo następna kolejka dopiero za kilkanaście minut" fak,ciekawe co by zrobił gdyby mu przyszło czekać z połowę nocy?
Zgłoś
amb 2011-06-14, 15:46
mam wrazenie, ze czytalem to kiedys na piekielnych albo czyms takim...
Zgłoś
Matuch90 2011-06-14, 16:13
I nikt nie bił braw ?
Zgłoś
sosik 2011-06-14, 16:50
@up
Bił, bił maszynista kolejki, która odjechała.
Zgłoś
Lauri 2011-06-14, 17:27 3
Muppet napisał/a:

(P): Policja, plutonowy Xiński,

ten drugi to czasem nie był generałem dywizji?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów