"Tak policja dziś potraktowała mnie i moja córkę której przybili koronowirusa walczyłam jak mogłam jak prawdziwa matka nie dałam rady bo zostałam pobita i zgazowana a dziecko jest zdrowe
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Do gazowania patusów zamiast pieprzu psiarscy powinni mieć Cyklon B
nie zesraj się patusiaro
Do Siedlec ją chcą wywieźć ale to chyba do szpitala psychiatrycznego a nie z powodu Covida
chcialbym zeby ci przyjebali guma kilka razy w glowe moze bys cos by ruszylo
Może i patola, może i chciałoby się babie pierdolnąć, ale w tym czasie Szumowski i reszta polityków ma w piździe wasze maski i kwarantanny. Tymczasem wy, podbudowujecie ego patolą, a ci na samej górze podbudowują sobie swoje ego społeczeństwem, czyli też debilami. I cyrk się kręci, pod stołem kasa leci, a wszędzie jakiś super "śmiertelny" wirus z dupy jeża, którego właśnie mam, ale kurwa jedyne co potrafi robić, to spowodować dwa dni stanu podgorączkowego. Myślicie, że nic nie mutowało w latach 90, 80? Że nie było tak, że tylko połowa dzieci chodziła w sezonie grypowym do szkoły, bo coś rozpierdalało je na łopatki z gorączką 39 i co najmniej tygodniem wyciętym z życia? Wtedy jednak ludzie nie byli pizdami i spierdolinami i nie latali na zakaźny, bo olaboga, mam koronowirusa i zapychali tę śmieszną służbę zdrowia. I mówi to człowiek z tym rzekomym chujostwem. Cały zakład zamknięty, ale objawy na 20 osób mają dwie osoby, w tym ja. O ile to można nazwać objawami. Nawet sprzątaczka +60 siedzi w domu i nic jej nie jest. Już próbowano świńską grypą zamieszać i doprowadzić do tego samego, ale ludzie nie byli tak durni jak teraz. Postęp informacyjny i pierdolenie "zostań w domu" "załóż maskę" im mózgi zlasowało.
Polecenia policji się wykonuje. A jak jesteś po operacji to siedzieć na dupie i słuchać co się mowi
Wystarczy , że policja zawinie kogoś kogo nie lubicie i już będziecie godzić się na wszystko, bo przynajmniej mozecie w internecie podbudować sobie ego na widok dojeżdżanej patoli.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów