📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
1:41 baba w policji normalnie strach się bać
Velture i jak doczekamy się zebys nam pokazal z jakiego amerykanskiego filmiku to skopiowal??
Taki śmieszny głupek, szkodliwość minimalna a może nawet pożytek?
i to jest trolling. kulturalnie bez szarpania, wulgaryzmów, zabawnie a nie jak ten debil ze sztucznym pindolem co niby parasol znalazł
kurwa, kolejny wardęga chce być Gaillardem, beka
Opole słynie z festiwalu i piłkarskiej Odry, a ten pajac to chyba dojeżdża na "pranki?!" z Wrocławia :/ Chuuuuujnia!
W akcji z 2:12 fajnie babka "przekręca" słowa... bla bla bla powietrze w spreju a ona "Pan powiedział że pan rysował teraz grafitti, proszę wsiadać." No kurwa, materiał spoko ale to mi zepsuło wrażenia...
E tam narzekacie. Za Opole browarek chociaż miasto policyjne.
1:53 ta to dopiero jest wredna, 100 mandatu za piwo w miejscu "publicznym" gdzie ludzi praktycznie się nie widuje. Pamiętam ją.
1:53 ta to dopiero jest wredna, 100 mandatu za piwo w miejscu "publicznym" gdzie ludzi praktycznie się nie widuje. Pamiętam ją.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Najpierw pierdolenie, że policja nie jest tam gdzie powinna, a teraz, że ktos im 5 minut ich jakże cennego czasu zabrał na pierdoły
Ps. Zwracam honor z tym filmem z USA!
Ps. Zwracam honor z tym filmem z USA!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów