📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
"a my pana znamy"... nieźle... pół roku bawić się sprężonym powietrzem, a później chodzić po mieście robić graffiti na legalu. Już z odległości 70m patrol policji będzie rozpoznawał gościa za nieszkodliwego... Geniusz zła...
Trochę mnie wkurwia, jak takie cymbały zajmują czas funkcjonariuszom w tak beznadziejny sposób. Dajcie im, kurwa, spokój i niech wykonują swoją pracę. Ale nie, musi wkurwiać ich banda cymbałów, a potem dziwne, że nie skaczą ze szczęścia.
youtube.com/watch?v=KcvlVvraf4c
Hamerykaniec: Opublikowano 25 sie 2012
youtube.com/watch?v=_p8luzlyOVUt=8
Polak: Opublikowano 4 gru 2013
Prosz
Hamerykaniec: Opublikowano 25 sie 2012
youtube.com/watch?v=_p8luzlyOVUt=8
Polak: Opublikowano 4 gru 2013
Prosz
policjant tez czlowiek co inego jak sie gada milo a co inego jak sie lepkii sadzia bo coto nie ja
Kolejny pseudośmieszny pozer, coś jak Wardęga.
Ale wy śmieszni jesteście, człowiek trochę dodaje kolorów temu światu a wy od razu z ryjem że menda i kretyn. A myśląc logicznie, to oni będąc na patrolu mają takie samo prawdopodobieństwo że dojebując tego typa akurat znajdą się w miejscu gdzie będą potrzebni, to że się tam nim zajmują nie znaczy od razu że za 5 minut będą mussieli zapierdalać na drugi koniec miasta bo szalaje tam świr z minigunem. Więcej dystansu do życia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów