📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
mhm. <minus>
No i który teraz powie "jebać policję"? Wyszli z twarzą? Wyszli. A najbardziej wyszła policjantka, która najpierw chciała go zgarnąć jak najszybciej, a później zapytała go o tożsamość ale tylko po to żeby wiedzieć jak ma na imię
Muszą zajmować sie kretynem który ich prowokuje, zamiast być gdzieś, gdzie są potrzebni
Velture, bizzy, kurwa zluzujcie troche poślady Pokażcie filmik z USA z taką akcją, to po pierwsze. Po drugie...czy Wasze życie jest aż tak bure że nawet taka fajna akcja Was nie jest w stanie rozbawić?...to przykre
Piwko za wrzutkę
Piwko za wrzutkę
Noo i przez tego debila co się nudzi jeden(albo kilka) patroli zajęło się pierdołami zamiast dbać o nasze bezpieczeństwo. Co będzie teraz? Dzwonienie na pogotowie, że ktoś miał zawał? Kurwa jak tym, których ten debil śmieszy ktoś wjazd na chatę zrobi to zaraz będzie dym, że nikt na pomoc nie przyjechał. Wpierdol by się przydał...tak prewencyjnie
@chudy179 - wpierdol przydałby się, ale tobie , bo zaczynasz pierdolić
Mi tam się podobał ten filmik jak i zachowanie policji, wszystko z kulturką i humorem, ale jak zwykle trzeba sie dopierdolić, że policja zmarnowała czas na zatrzymanie go, a to kurwa lepiej, żeby takiego nie zatrzymać i pojechać w pizdu? Szczególnie do Ciebie piszę chudy. Trochę więcej dystansu, a dla tego typka piwko.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów