We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówJaką oni tam mają władzę, jak ich milicjanty do "czubkowa" zabierają.
Najpierw do Honolulu
(...)Gość się wkurwił, zebrał ekipę i tym razem porządnie zaklajstrowali drzwi i okna w tym domu. Squatersi zostali w środku. Po paru dniach bez wody i jedzenia zaczęli prosić, żeby ich wypuścili. Ochroniarze ich w końcu wypuścili. (...)!
I wtedy tramwajarz zawrócił na ręcznym, wszyscy wysiedli i zaczęli bić brawo...
I wtedy tramwajarz zawrócił na ręcznym, wszyscy wysiedli i zaczęli bić brawo...
Poczytaj sobie cepie, jeśli umiesz czytać drukowane. Twój tramwajarz może się nachylić i opierdolić sobie gałę.
lovekrakow.pl/aktualnosci/zdjecie/1173
Jeśli to ci nie wystarczy, szukaj w innych miejscach.
Jakim prawem masz konto na tej stronie marny fiucie? Polecasz nam jakieś gównokanały patostreamerskie, podbijając im tym samym oglądalność i dając tym śmieciom poklask. Patostreamy to największy rak ostatnich lat w internecie, rozwijający się coraz prężniej przez takich jebanych bezmózgów jak Ty. Siedzą te pierdolone wyrzutki społeczne w swoich melinach, chleją i ćpają za donejty i wyświetlenia od takich debili. Wystarczy, że zainwestują w najtanszą kamerke i pokażą swoją oblepioną gównem codzienność, by banda tępych kasztanów zaczęła śledzić ich losy sypiąc hajsem. Jeszcze gdyby zdychali z przedawkowania, to bym zrozumiał taki sponsoring żeby szybciej wytępić to ścierwo i ulżyć troche społeczeństwu i gospodarce.
Poczytaj sobie cepie, jeśli umiesz czytać drukowane. Twój tramwajarz może się nachylić i opierdolić sobie gałę.
Jeśli to ci nie wystarczy, szukaj w innych miejscach.
Ty to chyba jesteś jakimś masochistą intelektualnym , wypisujesz farmazony, po czym sam podajesz źródło, które potwierdza, że to gówno prawda. Zacytuj proszę fragment przytoczonego przez ciebie tekstu, który mówi o tym, że: "Squatersi zostali w środku. Po paru dniach bez wody i jedzenia zaczęli prosić, żeby ich wypuścili. Ochroniarze ich w końcu wypuścili"
Pajacu.
Ty to chyba jesteś jakimś masochistą intelektualnym , wypisujesz farmazony, po czym sam podajesz źródło, które potwierdza, że to gówno prawda. Zacytuj proszę fragment przytoczonego przez ciebie tekstu, który mówi o tym, że: "Squatersi zostali w środku. Po paru dniach bez wody i jedzenia zaczęli prosić, żeby ich wypuścili. Ochroniarze ich w końcu wypuścili"
Pajacu.
Chłopczyku, znam tę sytuację tak jakby od wewnątrz zdecydowanie lepiej niż redaktor i na pewno lepiej niż ty. (nie, nie jestem i nie byłem squatersem) Nie chciało mi się szukać innego źródła, co zresztą napisałem, poszukaj sam. Było dokładnie tak jak napisałem PAJACU.