Policja używa sygnałów świetlnych i dźwiękowych. Nagrywający chcąc ustąpić miejsca przejeżdża za sygnalizator nadający sygnał czerwony. A tutaj niespodzianka. Policjanci użyli sygnałów aby rzekomo zatrzymać nagrywającego za przepaloną żarówkę tablicy rejestracyjnej. Co okazało było nieprawdą ... więcej na filmie.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No dziurę trzeba załatać.... budżetową
Od pewnego czasu wszystkie mandaty wynoszą pińcet
Znowu jakiś "psi wytrysk" dręczy ludzi zamiast im służyć?
Oni nie są do służenia tylko ochrony i łapania bandziorów politycy powinni nam służyć, myślisz pojęcia... ja czekam jak obalą policje zacznę kraść i mordować faceci kobiety dzieci jeden chuj sami tego chcecie pozbywając się policji mylicie pojęcia i każdego do jednej szufladki wkładacie róbcie dalej chwdp JP (jesteś pedałem i podaj %) Narazie dzieki policji nie mogę ale chętnie bym chciał takich zdrajców wystrzelać jak pis po psl sld konf. n lewica kukiz petru wszystkich dziękuje że jest policja bo bym zrobił coś czego nie chce a chce
Jak jechali, jak stali! xD
Oni nie są do służenia tylko ochrony i łapania bandziorów politycy powinni nam służyć, myślisz pojęcia... ja czekam jak obalą policje zacznę kraść i mordować faceci kobiety dzieci jeden chuj sami tego chcecie pozbywając się policji mylicie pojęcia i każdego do jednej szufladki wkładacie róbcie dalej chwdp JP (jesteś pedałem i podaj %) Narazie dzieki policji nie mogę ale chętnie bym chciał takich zdrajców wystrzelać jak pis po psl sld konf. n lewica kukiz petru wszystkich dziękuje że jest policja bo bym zrobił coś czego nie chce a chce
Psy mają służyć wiernie społeczeństwu. To nie praca tylko służba za którą wszyscy płacimy.
Za jazdę bez podświetlenia czesci tablicy powinni mu zabrac lejce. To jest elementarna wiedzą. Zawsze przed rozpoczęciem jazdy należy sprawdzić z tyłu zarówki nad tablica.
nie zesraj sie chujozo