📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
dobrze niech walcza z tyranami, u nas zapomnieli jak za maseczki ganiali
Nie zadni cywile tylko kibole napierdalali najpierw homosiów a potem psiarnię.
skkkkkuczysynek napisał/a:
dobrze niech walcza z tyranami, u nas zapomnieli jak za maseczki ganiali
Durniu, oni są prawie w 100% za kacapami. Jebać serbów i ich gówniany kraj. Robili kurwa wiece poparcia do zajęcia Ukrainy.
Kto jest za nimi ten popiera żebyśmy mieli granicę z Rosją nie tylko przy obwodzie Kaliningradzkim, ale i na południowym wschodzie.
Jebnij się kurwa w łeb i wszyscy którzy ci piwko dali.
PS: Byłem kiedyś za "Kosovo je Srbija". ale ich teraz pierdolę.
Dorosłem i zrozumiałem, że oni nas mają w chuju.
Majchol napisał/a:
Durniu, oni są prawie w 100% za kacapami. Jebać serbów i ich gówniany kraj. Robili kurwa wiece poparcia do zajęcia Ukrainy.
Kto jest za nimi ten popiera żebyśmy mieli granicę z Rosją nie tylko przy obwodzie Kaliningradzkim, ale i na południowym wschodzie.
Jebnij się kurwa w łeb i wszyscy którzy ci piwko dali.
PS: Byłem kiedyś za "Kosovo je Srbija". ale ich teraz pierdolę.
Dorosłem i zrozumiałem, że oni nas mają w chuju.
Dobrze gadasz. Serbowie popierają ruskich i niby wielka przyjaźń, ale ta wielka przyjaźń opiera się tylko i wyłącznie na nienawiści do zachodu. Niech się Serbowie cieszą że nie mają wspólnej granicy z ruskimi, bo może teraz t o u nich byłaby prowadzona ,,operacja specjalna''. Ruscy mają konflikty praktycznie z każdym krajem z którym mają granicę ze
Co wy pierdolicie , to Lizcie jaja jebanym banderowcom i ich celtyckim krzyżom na naszych czołgach, pojeby!!
to ruskie trole sa albo za kopiejki albo nieswiadomi pozyteczni idioci, kreml chce rozwalic polske od srodka i robi to wysylajac skosnookich i patole na mieso od wschodu ukrainy przejmujac tereny bogate w surowce i dostep do moza czarnego, moskwa gotuje dwie pieczenie na jednym ogniu a proukro polaki chwala sie pomoca ukraincom, ciekawe jak nasi bracia beda mili jak sie pieniazki skoncza
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów