Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wystarczyłyby tylko 3 salwy z gumowych pocisków aby można było sobie na mecz popatrzeć...
Po co gumowe? Żeby na następnym meczu też gumowymi kulkami uspokajać? Istnieją takie kulki co na zawsze ujarzmiają.
Ciekawi mnie dlaczego, podczas gdy inne dyscypliny wywołują raczej pozytywne emocje, wokół piłki nożnej jest taki syf. Buractwo, chamstwo, ćwierć inteligentni kibice potrafiący zabić za doping przeciwnej drużyny, spedaleni piłkarze zarabiający niebotyczne kwoty, afery, korupcja, skorumpowany zarząd. Ogromne środki publiczne przeznaczane na jakby nie było jedną z wielu dyscyplin sportowych dziwi tym bardziej w naszym kraju, gdzie osiągnięć w piłce nie mamy żadnych, za to w innych konkurencjach owszem. Nawet sporty walki, którymi się zajmuję, oparte nie jako na agresji nie wywołują takich negatywnych emocji. Nie słyszałem żeby na gali MMA doszło do starć między kibicami. Nie że bym miał coś do samej piłki nożnej, ot gra zespołowa jakich wiele, ssam biegałem za piłlką jako dziecko. Natomiast odraża mnie ta cała otoczka, która sie wokół piłki wytworzyła, a która ze sportem ma nie wiele wspólnego.
Bo to nie sam sport a subkultury wywołują takie emocje które działają pod przykrwyką piłki nożnej . Są Kibice którzy serio oglądają mecze , dopingują drużyne itp. Huligani na mecze chodzą żeby sie napierdalac . Są jeszcze ludzie którzy wchodzą do jakiejs frakcji tylko po to bo koledzy też tam są albo są pizdami i bez przynależności do grupy boją sie gdziekolwiek pójść
Po co gumowe? Żeby na następnym meczu też gumowymi kulkami uspokajać? Istnieją takie kulki co na zawsze ujarzmiają.
Bo zabiją kilku baranów, a prokurator postawi zarzut za zabójstwo czlowieka.
Do tego dochodzi stereotypowy kibic piłki noznej- otyły przygłup siedzący w domu, ew. w barze przed telewizorem, wpieprzający tony chipsów, zapijając hektolitrami piwska, często wyładowujacy swoja frustrację na przedmiotach martwych. Subkultury wywołują takie emocje, ale przez to stawiają w złym świetle całą dyscyplinę. Sami piłkarze w wielu przypadkach to tez bardziej celebryci niż sportowcy.
Bo to nie sam sport a subkultury wywołują takie emocje które działają pod przykrwyką piłki nożnej . Są Kibice którzy serio oglądają mecze , dopingują drużyne itp. Huligani na mecze chodzą żeby sie napierdalac . Są jeszcze ludzie którzy wchodzą do jakiejs frakcji tylko po to bo koledzy też tam są albo są pizdami i bez przynależności do grupy boją sie gdziekolwiek pójść
Powiedzcie jacy to brutale i debile a potem idzcie na harda sie podniecac trupami z urwanymi rekami, udawajcie jak was to nie rusza bo wy tacy twardzi jestescie i piszcie przyglupie komentarze a na kibiców narzekajcie bo o zgrozo pobija sie z policja
o jejku elita intelektualna sie oburzyla jakby pod mundurami byli ciapaci albo murzyny to byscie mordy cieszyli a tak to zli kibice bo sie z policja ponapierdzielaja.
Powiedzcie jacy to brutale i debile a potem idzcie na harda sie podniecac trupami z urwanymi rekami, udawajcie jak was to nie rusza bo wy tacy twardzi jestescie i piszcie przyglupie komentarze a na kibiców narzekajcie bo o zgrozo pobija sie z policja
Akurat bicia policji nie uważam za złe. Chodzi mi o ogół patologicznych zjawisk wokół tego sportu.
ps. do wszystkich, którzy piszą CHWDP, JP100%, jak Wam zaye**ą samochód, pobiją, zgwałcą córkę, obrabują mieszkanie, do kogo się zgłosicie? Do koleżków z osiedla? Jest policja i są pały,tego nie odplewisz,jak kibic i baran,ale Wy wolicie wszystkich do jednego wora wrzucić...ehh
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów