I bardzo kurwa dobrze. Free Iran!!!
I bardzo kurwa dobrze. Free Iran!!!
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jaki3 kurwa free Iran? Jebać ich i niech się wybija nawzajem.
Najpierw niech się z USraelem rozliczą atomem.
Tylko twarda ręka może utrzymać ta hołotę w ryzach a to że łamie ich prawa mnie wali, dla mnie mogą nawet zdechnąć z głodu
tak Free IRAN niech zapanuje anarchia tak jak Syrii czy reszcie islamskich państw bez nadzoru dyktatora.
Tylko twarda ręka może utrzymać ta hołotę w ryzach a to że łamie ich prawa mnie wali, dla mnie mogą nawet zdechnąć z głodu
Ale ty durny jesteś. W iranie zanim wprowadzili "demokrację" to tym kobietom żyło się normalnie i nie było nawiedzonych czubów faszystów religijnych. Tak samo zaboli husajna i kadafiego. U kadafiego to tam mieli darmowe miekszkania, edukacje, jakieś dopłaty za sprzedaż ropty od państwa. A teraz smród i brud AMERYKAŃSKIEJ DEMOKRACJI. U nas też te skorwysyny siedzą. masz te dzendery, kaczyńskiego, ktory ewidentnie jest pro amerykański-żydowski. Spokojnie jak dalej będzie "twarda" ręka kaczyńskiego to tak samo skończymy z amerykańska demokracją w tyłku. Jebać pis i cały sejm.
Ale ty durny jesteś. W iranie zanim wprowadzili "demokrację" to tym kobietom żyło się normalnie i nie było nawiedzonych czubów faszystów religijnych. Tak samo zaboli husajna i kadafiego. U kadafiego to tam mieli darmowe miekszkania, edukacje, jakieś dopłaty za sprzedaż ropty od państwa. A teraz smród i brud AMERYKAŃSKIEJ DEMOKRACJI. U nas też te skorwysyny siedzą. masz te dzendery, kaczyńskiego, ktory ewidentnie jest pro amerykański-żydowski. Spokojnie jak dalej będzie "twarda" ręka kaczyńskiego to tak samo skończymy z amerykańska demokracją w tyłku. Jebać pis i cały sejm.
Dowiedz się więcej na ten temat a nie wypisuj brednie. W Iranie nigdy nie było demokracji. Rządził pro amerykański szach i faktycznie prawa kobiet były wtedy szanowane
Za Wiki
Irańska rewolucja islamska – rewolucja, która w 1979 roku doprowadziła do przekształcenia Iranu z monarchii konstytucyjnej w republikę islamską, w następstwie obalenia szacha Mohammada Rezy Pahlawiego.
To islamiści obalili szacha bo był zbyt pro zachodni i był sojusznikiem USA i Izraela. Do władzy doszedł Chomeini który wprowadził fanatyzm islamski
Tu chyba nie załapałeś i nie wiesz co to sarkazm ale ok nie winię cię że jesteś niedouczonym idiotą
A co jest inneg w alternatywie do tej amerykańskiej demokracji? Zastanówmy się hmmm... Może ruski mir? Albo chińska komuna?
Dziecko ty weź lepiej ogarni na pamięć ten wierszyk na polski a nie tu systemy polityczne naprawiasz... robisz to źle
tak Free IRAN niech zapanuje anarchia tak jak Syrii czy reszcie islamskich państw bez nadzoru dyktatora.
Jesteś idealnym przykładem jak idiokracja działa na słaby umysł...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów