Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bardzo dobrze, jebać czarnuchów, wegan i wymyślanych rzeczy co jest zdrowe
patrzac na twoje posty to ciebie tez
Zastanawia mnie dlaczego nie maja polewaczek i dlaczego radiowozy wysłane do rozrób nie mają osłon na szybach jak nasze suki.
z prostego powodu - tamci chętniej używają broni
Szkoda że nasz rząd nie ma takich jaj
Stany Zjednoczone Ameryki uznadzą Antifę jako organizację terrorystyczną - taką deklarację złożył dzisiaj na Twitterze prezydent USA. Donald Trump uważa, że to "Antifa i radykalna lewica" odpowiada za gwałtowny przebieg zamieszek po śmierci George'a Floyda.
nie no kolego Maliniak to ma dopiero jajca ,wczoraj postawił sie prezesowi i podpisywał wszystko swoim długopisem
Ale wzniecać zamieszki, okradać, demolować, podpalać to chujowizna pierwszej maści. W tym przypadku policja powinna działać z całą stanowczością, a w przypadkach tego wymagających zwyczajnie strzelać ogniem ciągłym.
patrzac na twoje posty to ciebie tez
Wow! Mamy czarnego wegana na sadolu. Tego się nie spodziewałem.
Powinni rozstawać 2 miniguny i rozjebać wszystkich zebranych. Wmieszanych w tłum białych też. Jeśli jest tam jakiś biały to sympatyzuje z małpami i zasługuje na rozjebanie łba.
Może się ubrudzić
Stany Zjednoczone Ameryki uznadzą Antifę jako organizację terrorystyczną - taką deklarację złożył dzisiaj na Twitterze prezydent USA. Donald Trump uważa, że to "Antifa i radykalna lewica" odpowiada za gwałtowny przebieg zamieszek po śmierci George'a Floyda.
Trump decyduje się na radykalne kroki bo w USA zbliżają się wybory i idzie ostra walka o władzę. Każdy trochę lepiej zorientowany w polityce wie, że takie akcje są zawsze szeroko nagłaśniane żeby osłabić kontrkandydata. Donald jak widać też potrafi.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów