Wielka, tłusta i okropnie brzydka murzyna drze ryja bo mordują jej męża, zapewne jest niewinny, nie stawiał oporu przy aresztowaniu i nic nie zajebał... NOOT!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Kuźwa, do dwudziestej sekundy wydawało mi się że to drze się w jakimś dziwnym narzeczu a tu nagle słychać ludzką mowę.
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
"co pani robiii co pani robiii"
Czemu policja wykonuje zawód hycli?
1:25 "pokurwiło cię czy co" - ta mina mówi wszystko
0:12 "co Pani robi" czy tylko ja to słysze
ASAKKU napisał/a:
Polecam oglądać bez dźwięku...
Zawsze gdy widze filmik dotyczący małp, robie to odruchowo przed pierwszym włączeniem.
aaaaaaaaa zamknij sięęęęęęę kurwa mać...
jakby tak dostawać piwo za każdego aresztowanego, niewinnego murzyna to marskość wątroby gwarantowana po ok 7sek.
także na zdrowie
także na zdrowie
Tylko szkoda że jakaś zabłąkana kula bądź luźno latająca pała nie przykurwiła w to drące się gówno
A jak wiadomo takich nie szkoda
Tylko szkoda że jakaś zabłąkana kula bądź luźno latająca pała nie przykurwiła w to drące się gówno
SaMbadIIii hElp miiiiiii żesz kurwa
SaMbadIIii hElp miiiiiii żesz kurwa
Widać, że ma naturalne predyspozycje, pewnie w buszu takim tonem plemiona się nawołują.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów