Na harda za słabe, w końcu nic się nie stało.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po takim czasie w ogniu to powinni go humanitarnie dobić strzałem zamiast przedłużać agonię...
Kurwa przeczytałem, że zapobiega samobójstwu i oglądam, i oglądam znów, i kolejny i już mi sie pierdoli o chuj chodzi aż w końcu 2gi raz przeczytałem tytuł...
Obejrzałem to z dwadzieścia razy i ewidentnie widzę grupę ukrywającą sprawcę w kapturze. Jest to więc bardzo poważna sprawa karna... Tutaj uśmiecham się do znawców - przede wszystkim karnistów, a nie domorosłych wąchaczy poboczy
@up
Ukrywającą? Eee przecież od razu truchtem ucieka w kierunku północnego wschodu, no chyba że, schowali go tuż za kadrem;]
Ukrywającą? Eee przecież od razu truchtem ucieka w kierunku północnego wschodu, no chyba że, schowali go tuż za kadrem;]
Chyba się ślepy robię, oglądam parę razy początek i widzę jak gościu wyrzuca podpalonego gościa z paczki zapałek.
Chuja, a nie zapobiega, po prostu nie chcą mieć trupa. Kręcili się tam dobre 15sek zanim zrobili coś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów