📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rozpierdala mnie to że na filmie czarno na białym jak było a ta patologia dalej idzie w zaparte. Kurwa trzeba być skończonym skurwysynem żeby to dzieciom zrobić. Jeszcze dojdzie do tego że ich pozamykają i dzieciaki odbiorą. Ale chuj z nimi ważne że jesteśmy JP na 100%.
Promek napisał/a:
Zrobili to szybko i sprawnie jak wiekszosc z tych smutnych panow nie potrafi. Stawial sie to dostal za cwaniakowanie co mu sie nalezalo. Pewnie gdyby nie dzieci to i ona za ta czapke lezalaby obok swojego seby
nie chcieli jej skuwać, bo potem problem co z dziećmi zrobić
Jak by Seba odłożył telefon i porozmawiał spokojnie, bo w pewnym momencie było widać po Panu policjancie, że da się dogadać, ale nie podczas nagrywania, zapewne skończyłoby się na pouczeniu i być może dzieci zobaczyłyby radiowóz i arivederczi roma. Ale teraz każdy jest szeryfem, "zna" swoje prawa i cwaniakuje... Karyna adidaski za 200 zł sobie nie będzie niszczyć przecież. Dzieciom trzeba dać przykład, hwdp jp itp, znam swoje prawa. Dobrze tak wieśniakom
Mam nadzieję tylko, że wszyscy komentujący tutaj przeżyją skatowanie na komendzie za niewinność. Wtedy wam sie oczy otworzą pajace
Ja rozumiem jak jakiś glina nadużywa praw, ale z tego co widzę to ludzie wyciągają przy każdej okazji aby dokumentować interwencję i robią przy tym wielką głupotę, bo robią tym samym materiał dowodowy, glina nie skończy na pouczeniu/upomnieniu a będzie dążył do tego co ma w takiej sytuacji zrobić bo się po prostu boi...
prawa nikt nie zna czy co mozna przechodzic jak nie ma pasow co masz helikoterem leciec???
W świetle prawa przechodzenie przez jezdnię poza przejściem dla pieszych jest dopuszczalne wówczas, gdy odległość do najbliższego z nich przekracza 100 metrów. W takim przypadku dozwolone jest przejście przez ulicę o ile nie utrudni to ruchu pojazdom.
W świetle prawa przechodzenie przez jezdnię poza przejściem dla pieszych jest dopuszczalne wówczas, gdy odległość do najbliższego z nich przekracza 100 metrów. W takim przypadku dozwolone jest przejście przez ulicę o ile nie utrudni to ruchu pojazdom.
Tak się dzieje jak się przechodzi przez pasy, bez pasów. Proste
BrainOsw napisał/a:
Mam nadzieję tylko, że wszyscy komentujący tutaj przeżyją skatowanie na komendzie za niewinność. Wtedy wam sie oczy otworzą pajace
Troll. Nie karmić
"To się dzieje gdy człowiek przechodzi przez pasy bez pasów." No to teraz wiadomo. Trzeba zapinać pasy i tyle
józekdeluxe napisał/a:
Zabrałbym pojebowi i tępej szmacie te biedne dzieci. Może jeszcze da się uratować im psychikę. Szlag mnie trafia, jak widzę to robactwo żyjące z 500+
A dla policji zimny browarek. Mam nadzieję, że po interwencji opieka społeczna również pojawiła się na miejscu.
Niepotrzebna ta wstawka z 500+. Dzieciaki mają więcej niż jeden rok, więc na pewno nie zaczęli je robic pod wpływem tej zapomogi. Niedługo w tym dzikim kraju będą publicznie linczować każdą kobietę z trójką dzieci, za to że dała dupy za pińcet plus.
Niestety kurwa nie będe butów za 200 złotych tachała na pasy - Karyna Edytion eheheheh
Skoro nagrywający Janusz jest pewien swojej racji, to czemu zamazał swoją inteligentną mordę, oczywiście z brodą?
Jak mnie rozpierdalają tacy ludzie, zrobią źle i jescze dumni jak te pierdolone pawie, czują się nietykalni. Lać te bezmózgie cholerstwo ile wlezie...
znalazł ktoś na fejsie tą dwójkę przygłupów?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów