📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ja bym im jeszcze pierdolnął gazem po oczach i gówniaków do śmieci wyrzucił bo to jest żart. Złamałeś prawo to kurwa ponosisz odpowiedzialność i chuj. Propsy dla psów i wielki kutas dla Janusza i Grażyny.
"Patrz karyna! bendziem w internecie! tylko głośno krzycz ile hajsu ze zmywaka w uk wydaliśmy na te ciuchy! Ale im dopierdolę!"
"hihihihihi a ja im czapkę do kosza kurwa wyrzucę hihihih"
ja jebie... szkoda dzieci.
"hihihihihi a ja im czapkę do kosza kurwa wyrzucę hihihih"
ja jebie... szkoda dzieci.
Zabrałbym pojebowi i tępej szmacie te biedne dzieci. Może jeszcze da się uratować im psychikę. Szlag mnie trafia, jak widzę to robactwo żyjące z 500+
A dla policji zimny browarek. Mam nadzieję, że po interwencji opieka społeczna również pojawiła się na miejscu.
A dla policji zimny browarek. Mam nadzieję, że po interwencji opieka społeczna również pojawiła się na miejscu.
Trzeba być naprawdę pojebanym, żeby publikować taki film...
"To się dzieje jak człowiek przechodzi przez pasy...bez pasów" - że tacy mają prawa wyborcze...
Kurwa, i ja oddycham tym samym powietrzem co ta patologia, mam te same prawa wyborcze...
Obstawiam imię i wykształcenie tej tępej laski.
Andżelika, Jessika wykształcenie podstawowe lub zawodowe.
I tacy rodzice mają wychować normalne dzieci?
Nagroda dla Policji za prawidłowe zachowanie się i spokój.
Andżelika, Jessika wykształcenie podstawowe lub zawodowe.
I tacy rodzice mają wychować normalne dzieci?
Nagroda dla Policji za prawidłowe zachowanie się i spokój.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów