Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
hombre06 2017-05-24, 23:10
Mordki są na stronie tvn we wcześniejszym komentarzu Nie skorzystali z okazji żeby się nie odzywać i odgrywają ofiary losu.
Zgłoś
Dragonov 2017-05-24, 23:22 4
Tak się kończy rumakowanie. Co się gapisz?
Zadawanie głupkowatych pytań połączonych z ubawioną ciętymi ripostami Sebka Karyną i udawanie debila.
Tekst kluczowy policjanta 0:27 -Ja nic o karaniu nie mówię.
A wystarczyło tylko okazać dowód, pewnie skończyłoby się na pouczeniu i lekcji dla gówniaków, a tak zatrzymanie i mandat dla debila
Zgłoś
19alko94 2017-05-25, 0:04
i tak się właśnie tworzy dzieci "JP" na oglądają się jak ojciec i matka pajacują potem Policja ich zgarnia i dzieciakowi się koduje w głowie, że to wina tych policjantów, że niewinnych ludzi zamykają, biją. Wychodzi pajacowanie, by go puścili pewnie bez niczego to wyciągnął srajfona i nagrywa
Zgłoś
Grymson 2017-05-25, 9:31
Z 15 lat temu gość dostał by pałą po nogach i nawet by nie jęknął ... Później w chuj zdziwienie na komendzie że wpierdol dostanie. Jakby ciul trafił na kryminalnych w Krakowie to ten telefon by mu publicznie w dupe włożyli a na komendzie by im buty lizał.
Zgłoś
nujorker 2017-05-25, 10:17
Właśnie takie egzemplarze nazywam polactwem.. Mam nadzieję, że na komendzie dostanie zestaw WPW: "wpierdol+wpierdol"..
Zgłoś
M................w 2017-05-25, 11:59 1
O proszę, elektorat pisu w pełnej krasie.
Zgłoś
ksamilian 2017-05-25, 12:15 1
Bardzo dobrze Policja zrobiła. Co za koleś idzie z rodzina i zgrywa cwaniaka i debila. Popełnij wykroczenie i się rzuca do policjantów. Jak tacy rodzice mogą wychowywać dzieci. Skąd dzieci mają czerpać przykład dobrego zachowania jak nie od rodziców. A tu burak rzuca się niesłusznie, a później jeszcze wystąpienie mamusi. BRAWO dla policjantów!!!
Zgłoś
ProstackiCham 2017-05-25, 12:32
Kozak Trybson i jebnieta Elizka
Zgłoś
fieryangel 2017-05-25, 19:04
Brawo dla policji.
Bałem się trochę, że nic nie zrobią, bo tak się do tego zabierali jak pies do jeża, ale jednak
Zgłoś
ePeeL 2017-05-25, 20:19
Wy się imigrantów boicie, a nasze własne bydło robi gnój
Zgłoś
A................r 2017-05-25, 20:43
Powinni wziac jego i ja na komisariat, i zajebac na miejscu, drewniana pałką, jak śmiecia. Takie gówno nie powinno życ
Zgłoś
eMCeONe 2017-05-26, 13:08
Ostatnio po odebraniu domofonu usłyszałem "Policja", lekko zdziwiony (bo na sumieniu nic nie mam) otworzyłem, po czym Pan zapytał, "jak stawiamy samochód". Okazało się, że nasz lokalny cieć (cieciujący imbecyl, ewidentna ć(i)pa) podpierdolił, wszystkich, których samochody stały kołami na trawie, a raczej obszarze, z którego trawa znikła jakieś 20 lat temu, gdy pierwsze maluchy i fiaty 125, zaczęły tam stawać. Po jego słowach "ja nie mam nic do roboty dlatego chodzę po czwartych piętrach, żeby rozmawiać z ludźmi", wykminiłem, że policjant swój gość i sam uważa tą sprawę za kretyńską, więc rzuciłem tekstem "panie, to trzeba było powiedzieć przez domofon, żebym zszedł i byście nie musieli drałować na czwarte". Policjant tylko rzucił "zejdziesz i przestawisz?". I koniec problemu, bez mandatu a nawet pouczenia. Po jakie licho robić z siebie pajaca, który jest ponad prawem. Zamiast powiedzieć po prostu przepraszam, faktycznie przechodziliśmy. JP na 100% ale jak przyjdzie co do czego to od razu 997.
Zgłoś
X................3 2019-05-01, 1:19
Jakoś mi ich nie żal.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem