📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ale policjant w tym filmiku nie różni się niczym od tej 'hołoty'
Jangcy napisał/a:
a skąd wiesz, że miałem na myśli kibiców
Hołota jest wszedzie, szczególnie w piłce nożnej - począwszy od PZPN
Kurwa przecież nic nie robili Ci kibice,więc nie nazywajmy każdego fana hołotą...bo największa hołota jest chyba,a nawet na pewno wśród a)policji b)polityków c)księży...
A co do samego policjanta - udowodnił takimi tekstami,że jest debilem
A co do samego policjanta - udowodnił takimi tekstami,że jest debilem
Zgadzam się, akurat w tym przypadku kibice zachowywali się najnormalniej w świecie. Szli po prostu w strone stadionu spiewając. To, że jest tam policja również jest całkowicie normalne jednak zachowanie policjanta już conajniej dziwne. Sytuacje tą może tłumaczyć fakt, że drużyna przyjezdna a policjanci miejscowi;-)
Nie ma nic gorszego niż policjant-kibic
Nie ma nic gorszego niż policjant-kibic
Widać poziom policji
z tego co widze to tam jest droga z 2 jezdniami - niektórzy zaczeli przechodzić na drugą jezdnię gdzie jeździły samochody - więc czego się dziwicie temu policjantowi że tak zareagował ? policjant: do środka, gdzie wyłazisz kibic: zamknij dupe - kto okazał się hołotą ?
nie żebym bronił policjantów, ale takie mam spostrzeżenie co do tego filmiku
nie żebym bronił policjantów, ale takie mam spostrzeżenie co do tego filmiku
Jangcy napisał/a:
Musiał zejść do ich poziomu żeby coś rozumieli.
Co miał powiedzieć, ej kolego, mógł byś wejść na tą ścieżke i nie utrudniać, bardzo Cie prosze.
No oczywiście kibice Górnika.Ahh ci nasi kibice xD.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów