📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
A idioci stoją i się cieszą... ale to policja prowokuje i im wpierdol spuszcza bez powodu.
A jakby to był ktoś z przeciwnej strony to od razu podniosłyby się oklaski.
Tępy krawężnik.
@gipson a TY byś pewnie stał i płakał .. dla mnie to każdy kto by się tak odbił to bym ze śmiechu nie mógł,, a , że to piesek to jeszcze śmieszniej
JP kurwa, CHWDP, firma, jebać niebieskich skurwysynów. Tylko JP i szacunek ludzi ulicy. Pozdro dla kumatych i prawilnych i tych za kratami. Jebać konfidentów i psy!
@Kietong to chyba będzie w przyszłym roku egzamin gimnazjalny pisał, tak wnioskuję z poziomu komentarza.
uladrakula sądząc po twojej interpretacji, Ciebie będzie czekać egzamin po 6 klasie :/
Gipson a co mają robic?
Gipson a co mają robic?
Wystarczy zerknąć na parę komentarzy tego kietonga. Tacy użytkownicy nie powinni mieć tutaj możliwości wypowiadania się.
nie no komentarz tłumu na poziomie , a podczas spisywania to morda w kibel
hehe i siedzi banda gimnazjum, cwaniaczkow z blokowiska, i wypisuja "psy" "chwdp", co w tłumie sa dobrzy a jak by im sie cos w pojedynke stalo to od razu na policje by dzownili...
gipson napisał/a:
A idioci stoją i się cieszą... ale to policja prowokuje i im wpierdol spuszcza bez powodu.
Jak się wyjebał to się śmieją drętwy bucu.
kruczekw90 napisał/a:
Jak się wyjebał to się śmieją drętwy bucu.
To zdanie ma tyle sensu, co "stwierdzam zgon bo umarł"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów