📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dlatego lepiej rozpierdolić niż się szarpać..
kurwa jeden trzma reke drugi strzela w czarny leb, czy to jest takie trudne, a no tak byla tam policjantka margaret...
Już otwierałem popcorn i nie odjebali małpy , automatycznie dzień zjebany
smc napisał/a:
Nie odstrzelili go?
To nieregulaminowe.
Może dokończą na komisariacie.
To nie Polska że 2 policjantów wyrucha nastolatki i sprawę zamiotą pod dywan czy inny bagiet odpali jakąś szopkę i jest cacy .
To, że tutaj nie zginął żaden gliniarz, to taki jebany fart, że cię chuj
I na chuj się szarpać? Życie narażać w imię... No właśnie, w imię czego? Że niby życie czarnuchów ma jakiekolwiek znaczenie dla społeczeństwa? Sami na każdym kroku udowadniają, że są szkodnikami i obciążeniem dla państwa.
Odjebać po pierwszym ostrzeżeniu, jeśli się nie zastosował do poleceń policji. Koszt: max $1 za naboje, a nie 25 lat albo dożywotnio utrzymywać ścierwo przy życiu.
Odjebać po pierwszym ostrzeżeniu, jeśli się nie zastosował do poleceń policji. Koszt: max $1 za naboje, a nie 25 lat albo dożywotnio utrzymywać ścierwo przy życiu.
Wielokrotnie broń tego Policjanta była skierowana w stronę partnera. Chyba raz miał szansę spojrzeć prosto w lufę.
Właśnie dlatego w takich akcjach nie powinno być żadnego pierdolenia.
Stawia opór i jest uzbrojony? Ołów jest tańszy od leczenia podziurawionych gliniarzy.
Ryzykowali życie swoje i postronnych osób dla jakiegoś śmiecia.
Właśnie dlatego w takich akcjach nie powinno być żadnego pierdolenia.
Stawia opór i jest uzbrojony? Ołów jest tańszy od leczenia podziurawionych gliniarzy.
Ryzykowali życie swoje i postronnych osób dla jakiegoś śmiecia.
raz odpierdalają jak wyciągnie gaz, raz dostaje 150 kul jak biegnie z nożem. Brak konsekwencji
Przecież tu trup wisiał w powietrzu - czy to tego czarnego, czy to policjanta. Byli zbyt łagodni - po odmowie opuszczenia broni i w ogóle wycelowania w gliniarza powinien być odstrzał czarnego.
Nie rozjebali go?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów