Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa pie się bał , wystraszony jak cholera, działa w obronie bo tak mu podpowiada natura - przecież to nie jest zwierzę tak myślące jak człowiek - a ten go ze spluwy zajebał
Pies psa ? No kurwa człowiek człowiekowi wilkiem , zero zrozumienia
Pomijając fakt, że piszesz jak debil, jesteś kretynem; idź i kurwa daj się zagryźć bezpańskim psom. Będzie lepiej dla społeczeństwa. Tylko pamiętaj, nie broń się! Wiesz do czego zdolne jest wystraszone zwierzę? Wystraszony pies może ci się rzucić do gardła albo odgryźć ci łapę. Ten mógł to zrobić w każdej chwili. Właśnie dlatego, że nie myśli jak człowiek.
Wystarczyło gazem pieprzowym psa potraktować wtedy na pewno by odpuścił.
Albo by się bardziej wkurwił.
yyyyyyyyyyy zajeb labymmmmmmmmmmm niech glupi cwel nie wylazi z wozu jak sie psa boi !!!!!!!! Na miejscu własciciela strzelilabym mu w ryj !
A kto nie bał by się takiego psa bez kagańca? Moim zdaniem dobrze zrobił. Nawet gdyby zawiadomił hycla to ten nie przyjechałby tak szybko, a w tym czasie pies mógłby kogoś zagryźć. Jeśli nie miał możliwości obezwładnić psa w niegroźny dla niego sposób to strzelił - proste.
sijyyyyyyyyyyy zajeb labymmmmmmmmmmm niech glupi cwel nie wylazi z wozu jak sie psa boi !!!!!!!! Na miejscu własciciela strzelilabym mu w ryj !
Co za pojebany policjant , Jakby mi tak psa zajebał to bym go z sądu nie wyciągnął.
Chuja byś zrobił.
Pies jest na podwórku, nie na ulicy,
Ja tam widziałem, ze biega sobie po ulicy. Chcesz okulary?
Jakby policjant zobaczył 1 film na national Geographic to by wiedział że pies sie bał i szczekał bo bronił terytorium, ale jak szedł do niego z pałką to przecież uciekł.
To idź oglądaj National Geographic, a nie pierdol głupoty.
Jak sam zaczął spierdalac to pies podszedł i dalej stał a ten go zastrzelił. idiota, jak tacy 'myślący' są policjanci to uważajcie bo jeszcze do was strzeli jak się za szybko wyciągniecie dowód z portfela.
Jak wyżej.
yyyyyyyyyyy zajeb labymmmmmmmmmmm niech glupi cwel nie wylazi z wozu jak sie psa boi !!!!!!!! Na miejscu własciciela strzelilabym mu w ryj !
SSIJ.
Jak Ty piszesz w ogóle? To sadistic a nie jakieś pogaduchy na onecie, żeby dawać pseudocenzure. Podobno ludzie stawiający więcej niż 3 znaki interpunkcyjne pod rząd mają problemy psychiczne.
Co do zastrzelenia psa-nie był na terenie prywatnym(ogrodzonym) tylko sobie biegał, do tego doszło to, że policjant się obesrał makowcem i strzelił, decyzja raczej słuszna.
PS. Dla tych co jednak przeczytali- sory, że zmarnowałem wam czas
Jeśli w bliskiej odległości od policjanta znajduje się swobodnie biegający bez kagańca groźny pies (np tak jak tu Rottweiler), stwarzający zagrożenie człowiek z nożem lub inną bronią białą, stwarzający zagrożenie człowiek z bronią palną to policjant powinien do niego strzelić, najlepiej ranić żeby ochronić zdrowie i życie swoje i obywateli.
Przez głupotę właściciela pies musiał zginąć. Nie wiem czy sobie zdajecie sprawę, że taki pies to bezpośrednie zagrożenie życia.
W Polsce co roku kilka/kilkanaście osób (głównie dzieci) jest rozszarpywanych żywcem przez biegające po ulicach i polach luzem psy.
Gdyby biegał po terenie ogrodzonym to byłaby nie ma problemu, ale ten pies biegał luzem po ulicy. W Polsce ludzie często nie mają wyobraźni i dlatego są wypadki.
Policjant nie mógł:
- użyć gazu pieprzowego, bo nie zawsze jest skuteczny i nie spowoduje obezwładnienia psa
- oddawać strzału ostrzegawczego, bo j.w.
- czekać z interwencją
- poczekać na hycla, weterynarza etc, bo w międzyczasie ten pies mógł uciec i/lub zagryźć przechodnia
Jak byście się czuli, gdyby taki rottweiler uciekł gdzieś dalej i zagryzł wam matkę/ojca/dziecko, bo policjant z dobrym sercem nie chcąc strzelać, czekał w samochodzie na hycla?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów