18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
rusofil 2013-03-04, 20:38 1
Pan D. napisał/a:

Co za pojebany policjant , Jakby mi tak psa zajebał to bym go z sądu nie wyciągnął. Pies jest na podwórku, nie na ulicy, Jakby policjant zobaczył 1 film na national Geographic to by wiedział że pies sie bał i szczekał bo bronił terytorium, ale jak szedł do niego z pałką to przecież uciekł. Jak sam zaczął spierdalac to pies podszedł i dalej stał a ten go zastrzelił. idiota, jak tacy 'myślący' są policjanci to uważajcie bo jeszcze do was strzeli jak się za szybko wyciągniecie dowód z portfela.

Ślepy jesteś. Jakim podwórku? Idziesz sobie ulicą, a tu doberman bez kagańca. No kurwa. Tępy jesteś czy tylko udajesz? Mam nadzieję, że nigdy nie będziesz miał nic poza chomikiem. Ciekawe co byś zrobił gdyby taki pies pogryzł ci kogoś z rodziny. Nadal pierdoliłbyś kocopoły?
Zgłoś
Songo Master 2013-03-04, 20:39
Najlepiej Zajebać bo przecież tak najłatwiej jebana Policjant aby mógł zadzwonić do schroniska albo specjalnych służb , jebana pała i jebana wiara na sadisticu która popiera ten czyn huj wam w dupę możecie mnie zhejtować wali mnie to, wy małe internetowe cipki , intelgienci jebani , wszystko wiedzący . Tylko nie którzy na tym sadisticu mają coś w głowie reszta to jebane szczekaczki internetowe znaleźli się kurwa ! pod każdym temat wielcy znawcy bu ha ha
Zgłoś
Raikiri73 2013-03-04, 20:39 1
Szczerze mówiąc jeśli pies jest agresywny i stwarza zagrożenie to powinno się go zneutralizować w taki lub inny sposób, sytuacja akurat tutaj mogła być na tyle napięta że podjął taką decyzję a nie inną, trzeba myśleć o tym że filmik nie ukazuje całej prawdy. Równie dobrze mogło być tak,że ten pies zaatakował kogoś za domem... i co policjant powienien czekac na pomoc hycla czy kogokolwiek innego?
Moim zdaniem jak pies jest agresywny to albo go ulozyc albo uspic, trzeba pamietac ze czlowiek nie po to udomowil zwierzeta zeby go kurwa atakowały tylko żeby były przydatne ; x
Myślcie kurwa a nie piszcie "biedny piesek".
Zgłoś
N................o 2013-03-04, 20:42
Najbardziej mnie wkurwia to, że osoby GÓWNO ZNAJĄCE się na prawie, mają najwięcej do powiedzenia w takich kwestiach. Czasem trzeba stulić pysk! Nikt, kurwa, nie jest najmądrzejszy, a wy chcecie.
Zgłoś
rusofil 2013-03-04, 20:47 1
Songo Master napisał/a:

Najlepiej Zajebać bo przecież tak najłatwiej jebana Policjant aby mógł zadzwonić do schroniska albo specjalnych służb , jebana pała i jebana wiara na sadisticu która popiera ten czyn huj wam w dupę możecie mnie zhejtować wali mnie to, wy małe internetowe cipki , intelgienci jebani , wszystko wiedzący . Tylko nie którzy na tym sadisticu mają coś w głowie reszta to jebane szczekaczki internetowe znaleźli się kurwa ! pod każdym temat wielcy znawcy bu ha ha

Już wysrałeś cały żar? Boli dupa?
Zgłoś
ujposprzata 2013-03-04, 21:16
.kmn napisał/a:

Policjant nie mógł:
- użyć gazu pieprzowego, bo nie zawsze jest skuteczny i nie spowoduje obezwładnienia psa

Nie spotkałem się jeszcze z tym żeby był nieskuteczny,a szczerze mówiąc mam w tym sporo doświadczenia Mimo wszystko reakcja policjanta jest w pełni zrozumiała.

Moim zdaniem powinno się strzelać do wszystkich agresywnych psów i do ich właścicieli a wszystkim obrońcom tych kundli chuj w dupsko
Zgłoś
j................1 2013-03-04, 21:22
Amerykanska policja nagminnie zabija psy w Ameryce, jest to bardzo spory problem.
Zgłoś
Songo Master 2013-03-04, 23:15
rusofil napisał/a:

Już wysrałeś cały żar? Boli dupa?

Jaki żar Chłoptasiu jaki żar ? , udajesz kogoś w internecie kim w życiu nie jesteś , rozumiesz . Kim jesteś ekspertem od spraw kiedy może Policjant strzelać ?? Oto mi chodzi i to mnie denerwuję najbardziej, huj już z tym Policjantem i z tym psem ale chodzi mi o takich typów jak ty . Cały sadistic jest zajebany wami i to najbardziej wkurwia nie tylko mnie , wchodzę tutaj bo jest jeszcze w miarę normalnie ale zaraz się zrobi to samo co jest na kwejku , wiocha , itp choć tam nie wchodzę domyślam się jakiego pokroju tam są ludzie . Wkurwia mnie to że takim ludziom dają piwa i komentarz jakiegoś pseudointeligenta znajduje się pod postem i przeważnie jest chujowy i skłóca ludzi tutaj , ponieważ sztuką jest pisać tak aby myśleć o innych nie o swojej dupie tylko i krytykować z wyboru każdego !!! Szacunek do każdego wiadomo to ma być czarny humor ale nie róbcie tutaj syfu i nie wywyższajcie się ! Zauważyłem też że cześć osób na sadisicu jest sympatykami Policji i to przesadnie jak wam się podoba tak super Policja to wchodźcie gdzieś indziej to nie jest strona poświęcona lizodupom Policyjnym . Są odpowiednie od tego strony . Mam jeszcze przypuszczenia że siedzi też tu banda trolli na sadisticu która specjalnie podsyca nienawiść , krytykę i inne kurewstwa pomiędzy zarejestrowanymi osobami , aby robić wyłącznie tutaj zamieszanie !!!!!
Zgłoś
E................t 2013-03-04, 23:17
jak dla mnie to pies sie wystraszyl policjanta zanib dostal kulke Fuck The Police na calym swiecie !
Zgłoś
Nikt1 2013-03-04, 23:31
Ale tak swojego ;D
Zgłoś
xgregor 2013-03-04, 23:34 1
Songo Master napisał/a:

Jaki żar Chłoptasiu jaki żar ? , udajesz kogoś w internecie kim w życiu nie jesteś , rozumiesz . Kim jesteś ekspertem od spraw kiedy może Policjant strzelać ?? Oto mi chodzi i to mnie denerwuję najbardziej, huj już z tym Policjantem i z tym psem ale chodzi mi o takich typów jak ty . Cały sadistic jest zajebany wami i to najbardziej wkurwia nie tylko mnie , wchodzę tutaj bo jest jeszcze w miarę normalnie ale zaraz się zrobi to samo co jest na kwejku , wiocha , itp choć tam nie wchodzę domyślam się jakiego pokroju tam są ludzie . Wkurwia mnie to że takim ludziom dają piwa i komentarz jakiegoś pseudointeligenta znajduje się pod postem i przeważnie jest chujowy i skłóca ludzi tutaj , ponieważ sztuką jest pisać tak aby myśleć o innych nie o swojej dupie tylko i krytykować z wyboru każdego !!! Szacunek do każdego wiadomo to ma być czarny humor ale nie róbcie tutaj syfu i nie wywyższajcie się ! Zauważyłem też że cześć osób na sadisicu jest sympatykami Policji i to przesadnie jak wam się podoba tak super Policja to wchodźcie gdzieś indziej to nie jest strona poświęcona lizodupom Policyjnym . Są odpowiednie od tego strony . Mam jeszcze przypuszczenia że siedzi też tu banda trolli na sadisticu która specjalnie podsyca nienawiść , krytykę i inne kurewstwa pomiędzy zarejestrowanymi osobami , aby robić wyłącznie tutaj zamieszanie !!!!!

Wróć już z łaski swojej do mamy pod kołderkę. Widziałeś która godzina?
Zgłoś
rusofil 2013-03-04, 23:39
Songo Master napisał/a:

Nie czytam tego, to jest tak niepoprawne językowo, że mój wewnętrzny gramatyczny nazista siedzi i płacze. Napisałabym ci, byś wypierdalał do książek, ale dostanę ostrzeżenie, więc napiszę: oddal się w pośpiechu. Ale już.
Zgłoś
guiches 2013-03-05, 0:58 2
Songo Master napisał/a:

Taki stary i nie wie, że przed znakiem interpunkcyjnym nie daje się spacji ^^. Przedstawiciel tych co to idą na studia (c)humanistyczne, by stać się kimś i mieć zagwarantowaną pracę na przyszłość!

BTW. Obyś spotkał taką nakoksaną, wkurwioną bestie, "mysia pysia", co by Ci nogę przy samej szyi upierdoliła, a ty byś nie mógł się nawet bronić.
Zgłoś
Songo Master 2013-03-05, 8:19
xgregor napisał/a:

Wróć już z łaski swojej do mamy pod kołderkę. Widziałeś która godzina?

Uuuuu ale się wysiliłeś bu ha ha ha. I myślisz że twój komentarz jest fajny ? Na tylko tyle Cie stać ? Nie potrafisz napisać konkretnej odpowiedzi ?

guiches napisał/a:

Taki stary i nie wie, że przed znakiem interpunkcyjnym nie daje się spacji ^^. Przedstawiciel tych co to idą na studia (c)humanistyczne, by stać się kimś i mieć zagwarantowaną pracę na przyszłość!

BTW. Obyś spotkał taką nakoksaną, wkurwioną bestie, "mysia pysia", co by Ci nogę przy samej szyi upierdoliła, a ty byś nie mógł się nawet bronić.

Przypierdalanie się o takie pierdoły nie ma znaczenia w tym wypadku, ponieważ chciałem napisać to co myślę i napisałem. Dzięki za lekcje z języka polskiego, a tak poza tym nie życzy się komuś krzywdy. co do tego " Obyś spotkał taką nakoksaną, wkurwioną bestie, "mysia pysia", co by Ci nogę przy samej szyi upierdoliła, a ty byś nie mógł się nawet bronić. " to pokazuję jakim jesteś człowiekiem. BTW. Nie jestem studentem.

rusofil napisał/a:

Nie czytam tego, to jest tak niepoprawne językowo, że mój wewnętrzny gramatyczny nazista siedzi i płacze. Napisałabym ci, byś wypierdalał do książek, ale dostanę ostrzeżenie, więc napiszę: oddal się w pośpiechu. Ale już.

Nie zauważyłem że jesteś kobietą, Ale dzięki postaram się popracować nad moją pisownią. Przepraszam za takie ostre słowa.
Zgłoś
OgarStaryx2 2013-03-05, 11:26
chuj z psem! Jedno mnie cieszy amerykance tez maja rozjebane drogi
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem