Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co za pojebany policjant , Jakby mi tak psa zajebał to bym go z sądu nie wyciągnął. Pies jest na podwórku, nie na ulicy, Jakby policjant zobaczył 1 film na national Geographic to by wiedział że pies sie bał i szczekał bo bronił terytorium, ale jak szedł do niego z pałką to przecież uciekł. Jak sam zaczął spierdalac to pies podszedł i dalej stał a ten go zastrzelił. idiota, jak tacy 'myślący' są policjanci to uważajcie bo jeszcze do was strzeli jak się za szybko wyciągniecie dowód z portfela.
Ślepy jesteś. Jakim podwórku? Idziesz sobie ulicą, a tu doberman bez kagańca. No kurwa. Tępy jesteś czy tylko udajesz? Mam nadzieję, że nigdy nie będziesz miał nic poza chomikiem. Ciekawe co byś zrobił gdyby taki pies pogryzł ci kogoś z rodziny. Nadal pierdoliłbyś kocopoły?
Moim zdaniem jak pies jest agresywny to albo go ulozyc albo uspic, trzeba pamietac ze czlowiek nie po to udomowil zwierzeta zeby go kurwa atakowały tylko żeby były przydatne ; x
Myślcie kurwa a nie piszcie "biedny piesek".
Najlepiej Zajebać bo przecież tak najłatwiej jebana Policjant aby mógł zadzwonić do schroniska albo specjalnych służb , jebana pała i jebana wiara na sadisticu która popiera ten czyn huj wam w dupę możecie mnie zhejtować wali mnie to, wy małe internetowe cipki , intelgienci jebani , wszystko wiedzący . Tylko nie którzy na tym sadisticu mają coś w głowie reszta to jebane szczekaczki internetowe znaleźli się kurwa ! pod każdym temat wielcy znawcy bu ha ha
Już wysrałeś cały żar? Boli dupa?
Policjant nie mógł:
- użyć gazu pieprzowego, bo nie zawsze jest skuteczny i nie spowoduje obezwładnienia psa
Nie spotkałem się jeszcze z tym żeby był nieskuteczny,a szczerze mówiąc mam w tym sporo doświadczenia Mimo wszystko reakcja policjanta jest w pełni zrozumiała.
Moim zdaniem powinno się strzelać do wszystkich agresywnych psów i do ich właścicieli a wszystkim obrońcom tych kundli chuj w dupsko
Już wysrałeś cały żar? Boli dupa?
Jaki żar Chłoptasiu jaki żar ? , udajesz kogoś w internecie kim w życiu nie jesteś , rozumiesz . Kim jesteś ekspertem od spraw kiedy może Policjant strzelać ?? Oto mi chodzi i to mnie denerwuję najbardziej, huj już z tym Policjantem i z tym psem ale chodzi mi o takich typów jak ty . Cały sadistic jest zajebany wami i to najbardziej wkurwia nie tylko mnie , wchodzę tutaj bo jest jeszcze w miarę normalnie ale zaraz się zrobi to samo co jest na kwejku , wiocha , itp choć tam nie wchodzę domyślam się jakiego pokroju tam są ludzie . Wkurwia mnie to że takim ludziom dają piwa i komentarz jakiegoś pseudointeligenta znajduje się pod postem i przeważnie jest chujowy i skłóca ludzi tutaj , ponieważ sztuką jest pisać tak aby myśleć o innych nie o swojej dupie tylko i krytykować z wyboru każdego !!! Szacunek do każdego wiadomo to ma być czarny humor ale nie róbcie tutaj syfu i nie wywyższajcie się ! Zauważyłem też że cześć osób na sadisicu jest sympatykami Policji i to przesadnie jak wam się podoba tak super Policja to wchodźcie gdzieś indziej to nie jest strona poświęcona lizodupom Policyjnym . Są odpowiednie od tego strony . Mam jeszcze przypuszczenia że siedzi też tu banda trolli na sadisticu która specjalnie podsyca nienawiść , krytykę i inne kurewstwa pomiędzy zarejestrowanymi osobami , aby robić wyłącznie tutaj zamieszanie !!!!!
Jaki żar Chłoptasiu jaki żar ? , udajesz kogoś w internecie kim w życiu nie jesteś , rozumiesz . Kim jesteś ekspertem od spraw kiedy może Policjant strzelać ?? Oto mi chodzi i to mnie denerwuję najbardziej, huj już z tym Policjantem i z tym psem ale chodzi mi o takich typów jak ty . Cały sadistic jest zajebany wami i to najbardziej wkurwia nie tylko mnie , wchodzę tutaj bo jest jeszcze w miarę normalnie ale zaraz się zrobi to samo co jest na kwejku , wiocha , itp choć tam nie wchodzę domyślam się jakiego pokroju tam są ludzie . Wkurwia mnie to że takim ludziom dają piwa i komentarz jakiegoś pseudointeligenta znajduje się pod postem i przeważnie jest chujowy i skłóca ludzi tutaj , ponieważ sztuką jest pisać tak aby myśleć o innych nie o swojej dupie tylko i krytykować z wyboru każdego !!! Szacunek do każdego wiadomo to ma być czarny humor ale nie róbcie tutaj syfu i nie wywyższajcie się ! Zauważyłem też że cześć osób na sadisicu jest sympatykami Policji i to przesadnie jak wam się podoba tak super Policja to wchodźcie gdzieś indziej to nie jest strona poświęcona lizodupom Policyjnym . Są odpowiednie od tego strony . Mam jeszcze przypuszczenia że siedzi też tu banda trolli na sadisticu która specjalnie podsyca nienawiść , krytykę i inne kurewstwa pomiędzy zarejestrowanymi osobami , aby robić wyłącznie tutaj zamieszanie !!!!!
Wróć już z łaski swojej do mamy pod kołderkę. Widziałeś która godzina?
Nie czytam tego, to jest tak niepoprawne językowo, że mój wewnętrzny gramatyczny nazista siedzi i płacze. Napisałabym ci, byś wypierdalał do książek, ale dostanę ostrzeżenie, więc napiszę: oddal się w pośpiechu. Ale już.
Taki stary i nie wie, że przed znakiem interpunkcyjnym nie daje się spacji ^^. Przedstawiciel tych co to idą na studia (c)humanistyczne, by stać się kimś i mieć zagwarantowaną pracę na przyszłość!
BTW. Obyś spotkał taką nakoksaną, wkurwioną bestie, "mysia pysia", co by Ci nogę przy samej szyi upierdoliła, a ty byś nie mógł się nawet bronić.
Wróć już z łaski swojej do mamy pod kołderkę. Widziałeś która godzina?
Uuuuu ale się wysiliłeś bu ha ha ha. I myślisz że twój komentarz jest fajny ? Na tylko tyle Cie stać ? Nie potrafisz napisać konkretnej odpowiedzi ?
Taki stary i nie wie, że przed znakiem interpunkcyjnym nie daje się spacji ^^. Przedstawiciel tych co to idą na studia (c)humanistyczne, by stać się kimś i mieć zagwarantowaną pracę na przyszłość!
BTW. Obyś spotkał taką nakoksaną, wkurwioną bestie, "mysia pysia", co by Ci nogę przy samej szyi upierdoliła, a ty byś nie mógł się nawet bronić.
Przypierdalanie się o takie pierdoły nie ma znaczenia w tym wypadku, ponieważ chciałem napisać to co myślę i napisałem. Dzięki za lekcje z języka polskiego, a tak poza tym nie życzy się komuś krzywdy. co do tego " Obyś spotkał taką nakoksaną, wkurwioną bestie, "mysia pysia", co by Ci nogę przy samej szyi upierdoliła, a ty byś nie mógł się nawet bronić. " to pokazuję jakim jesteś człowiekiem. BTW. Nie jestem studentem.
Nie czytam tego, to jest tak niepoprawne językowo, że mój wewnętrzny gramatyczny nazista siedzi i płacze. Napisałabym ci, byś wypierdalał do książek, ale dostanę ostrzeżenie, więc napiszę: oddal się w pośpiechu. Ale już.
Nie zauważyłem że jesteś kobietą, Ale dzięki postaram się popracować nad moją pisownią. Przepraszam za takie ostre słowa.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów