📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kurwa pie się bał , wystraszony jak cholera, działa w obronie bo tak mu podpowiada natura - przecież to nie jest zwierzę tak myślące jak człowiek - a ten go ze spluwy zajebał
Pies psa ? No kurwa człowiek człowiekowi wilkiem , zero zrozumienia
Pies psa ? No kurwa człowiek człowiekowi wilkiem , zero zrozumienia
@jeziorekpl
Bo psa powinno się pilnować. Funkcjonariusz dokonał właściwego wyboru stawiając swoje życie ponad zwierzęcia.
Ale Tobie podobni woleli by zostać zagryzieni. Pozdro zieloni, Russkij huj wam w zadnistu.
Bo psa powinno się pilnować. Funkcjonariusz dokonał właściwego wyboru stawiając swoje życie ponad zwierzęcia.
Ale Tobie podobni woleli by zostać zagryzieni. Pozdro zieloni, Russkij huj wam w zadnistu.
Masz spiepszony dzban , gar, rondel czy chuj wie co nosisz na szyi .
od 1:30 oglądać (słychać strzały)
W takiej sytuacji należy zadzwonić po hycla, który dysponuje środkami usypiającymi, a nie strzelać ostrą amunicją do psa, który jedynie zamarkował atak. Koszty obezwładnienia psa poniósłby właściciel czworonoga i już na drugi raz pamiętał o kagańcu. Ale oczywiście lepiej zajebać psa, coby sobie dodać +10 do charyzmy. Brudny Harry się znalazł...
Należy jeszcze tak samo zastrzelić właściciela tępaka, przez którego pies mógł komuś zrobić krzywdę i sam zginął.
;]
widzę że tu wchodzą osoby nie ważne o jakiej porze dnia i roku ważne żeby komuś dojebac swoimi chujowymi docinkami innym.
Swiat schodzi na psy
Swiat schodzi na psy
PS: Sam wypierdalaj na wiochę.
A ile tematów założyłeś, że masz prawo oceniać co ma trafić na główną? Od tego są administratorzy.
PS: Sam wypierdalaj na wiochę.
Bardziej cenię zwierzęta od ludzi, no ale kurwa, koleś mógł nie mieć wyjścia. Lepiej zastrzelić psa, niż dać mu się zagryźć. Wiadomo, szkoda zwierzaka bardziej niż losowych ludzi, ale jednak nie chciałabym skończyć jako jego obiad. Chociaż jestem za tym, by policjanci nosili na takie zwierzaki spluwy z jakimś usypiaczem. Pieska tymczasowo uśpić, przewieźć do schroniska, a właścicieli ukarać tak, że aż by się zesrali. Przecież nie trzeba od razu zwierzaka zabijać.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów