📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
w polsce najpierw wezwaliby karetke by przywiezli testy na srowida a w miedzyczasie milicyjne gestapo wypisywaloby juz mandaty dla rodzicow za brak maseczki :/
Co tym razem? Winogrono, popcorn, cukierek? A może orzeszek ziemny?
Dzisiaj napisał/a:
w polsce najpierw wezwaliby karetke by przywiezli testy na srowida a w miedzyczasie milicyjne gestapo wypisywaloby juz mandaty dla rodzicow za brak maseczki :/
Weź się rozbiegnij i jebnij głowa w ścianę. Tylko swoją żebyś komuś szkody nie narobił
pierwsza zasada - dzieci żrą tylko w kuchni, oczywiście po tym jak skończy ojciec. Podczas jazdy częstowanie małego dziecka czymkolwiek jest oznaką debilizmu
Erqti napisał/a:
pierwsza zasada - dzieci żrą tylko w kuchni, oczywiście po tym jak skończy ojciec. Podczas jazdy częstowanie małego dziecka czymkolwiek jest oznaką debilizmu
Racja, ale w tym przypadku w domu by dziecko zginęło.
Mój syn zakrztusił się "złotówką" ( nie taxiarzem- cierpiarzem). Zatem wiem jaki to strach przed utratą 500+. Czasami wystarczy uważać na kursach pierwszej pomocy, a czasami wystarczy dobrze pilnować dziecka.
"The girl was brought to Children’s Hospital Los Angeles where she was in stable condition"
Po czym Starzy dostali rachunek na 50 000$ Tak że misie nie narzekajcie na polski NFZ...
Po czym Starzy dostali rachunek na 50 000$ Tak że misie nie narzekajcie na polski NFZ...
Dzisiaj napisał/a:
No debil.
Co kurwa juz nie "pig" i nie ma blm tylko officer? Jebane kurwy... Powinien naszczac na pomoc im jak każdy policjant, którego szykanowały jebane blmy (zakładam, że koleś jest przydymiony bo tak brzmi... W każdym razie powinna policja weryfikować czy brał udział w akcji "klękanie" chyba nie wstydzi się swoich poglądów?
gacu37 napisał/a:
Weź się rozbiegnij i jebnij głowa w ścianę. Tylko swoją żebyś komuś szkody nie narobił
zaraz napiszesz : jak Ci rower ukradna to polecisz na policje bla bla bla... Szacunek do policji mialem ale do czasow pandemii - skurwysyny za dodatki covidowe gazuja, paluja i wystawiaja mandaty za brak szmaty na ryju. Wiec jesli nie masz nic madrego do powiedzenia to zamknij sie i bzdur nie wypisuj.
No-idea napisał/a:
No debil.
W czasie "plandemi" niestety policja sie skurwila gorzej niz kukiz. Łowcy pedofili zlapali pedofila i szli z nim na komisariat bo blisko, po drodze zobaczyli radiowoz i chcieli go przekazac policjantom. Policjanci powiedzieli, ze komisariat niedaleko a oni za brak meseczki dostana mandat i przypierdolil sie zjeb o brak maseczki. Czujesz kurwa? Zlapany pedofil a psy wypisuja mandat łowcom pedofili bo ci nie mieli zalozonej szmaty na ryj. Nie wiesz co sie porobilo z policja? Widocznie nie, wiec nie pierdol.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów