Do wora te kurwy
Jaki facet??????
I ten z gory skazany na przegrana za dowolna reakcje widzi czarne chuj wie co wystajace zza murka. Przez wszystkie lata szkoly uczyli go jak reagowac w chwili ataku-i to wlasnie zrobil.
Jak juz ocenil, ze byla to tylko kamera, to stado napinaczy i jpekow wyjebalo tone zali i gowna.
A gdyby to nie byla kamera a np palka, noz, inna bron ? To by po prostu przezyl .
@up! Kolega Spar1988 chyba napisał prawdę...bo ja mam dokładnie takie same odczucia. A nawet nie tyle odczucia co wiedzę jak to wygląda... Nie mówił, że w policji jest zajebiście. Dużo policjantów chleje, wali żony po mordach, dyma co się tylko rusza i robi lewe interesiki na boku. Z tym znieważeniem może trochę prezsadził, ale generalnie większość się zgadza. Mało tego, powiem Ci, że te k***y co idą do łózka z policjantami to też prawada. Tak samo jak to, że funkcjonariuszkę można przelecieć po 15 minutach dobrej bajery.. Prawda zawsze leży po środku. Tutaj tą prawdą są zyski i koszty pracy w policji. Nie, nie jestem psiakiem. Ale mam z nimi na co dzień do czynienia...
Jesteś konfidentem ?