Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Gliniane misiaczki nie mają wpływu na wysokość punkcików, a jedynie na wysokość kwoty do zapłaty, oczywiście w granicach jaki przewiduje taryfikator.
Wiem że nie mają ale niech do chuja nie stoją i nie łapią
Pierdolenie to tutaj rzeczywiście jest, ale wychodzi ono spod twoich palców. Zwyczajnie dorabiasz sobie ideologię, żeby usprawiedliwić łamanie prawa. A ja tylko chciałem ci pokazać, że idąc twoim tokiem myślenia zawsze ktoś może się poczuć skrzywdzony przez ''jakiegoś głupiego chuja z ministerstwa''.
A nadmierna prędkość może doprowadzić do tego, że sądzony będziesz za czyn niemalże równorzędny do gwałtu z pobiciem - mianowicie spowodowanie czyjejś śmierci.
''Dura Lex Sed Lex'' - twarde prawo, ale prawo. Jak ci się ono nie podoba to nie łam go i nie narzekaj, jak byle gimnazjalny gówniarz tylko weź sprawy w swoje ręce i zapierdalaj do ministerstwa to prawo zmienić.
Policjant też człowiek
To wlecz się 40km/h po prostej i gładkiej drodze, w ładną pogodę przy maksymalnej widoczności, bo jakiś głupi chuj postawił tam znak ograniczenie do 40km/h tylko po to żeby dać kolegom z drogówki zarobić...
Wierz mi że ludzie z drogówki i ci, którzy stawiają znaki nie są kolegami.
Ranger, nie mów mi o toku myślenia, bo porównałeś przekroczenie prędkości do gwałtu z ciężkim pobiciem. Samo to dowodzi, że jesteś głupi jak kilo gwoździ a jedyny samochód który kiedykolwiek "prowadziłeś" to chyba resorak, więc gówno wiesz.
Oczywiście ty jesteś alfą i omegą, bo potrafisz pierdolić na temat, o którym nie masz zielonego pojęcia... Tak, jak mówiłem - tobie może przeszkadzać jeden absurdalny przepis, gwałcicielowi będzie przeszkadzał drugi. Nie rozumiesz tej prostej analogii to znaczy, że zwyczajnie jesteś małym polskim frajerkiem, który usprawiedliwia swoje łamanie prawa ''każdym kierowcą''.
Każdy kierowca ci powie, że ograniczenia prędkości w niektórych miejscach to absurd.
Gówno mnie obchodzi, co mi powie każdy kierowca. Każdy kierowca może mieć wpływ na zmianę prawa, ale zamiast coś zrobić w tym kierunku to woli przekroczyć prędkość i usprawiedliwiać to ''chujem z ministerstwa'' albo ''każdym kierowcą''. Czasem jednak brawura kończy się tragicznie i w sądzie takie argumenty nie przechodzą.
Zresztą nie będę z tobą dyskutował bo widzę jesteś jakimś fanatykiem, który zapewne głosował na tego małego, sterowanego radiem z Torunia i pewnie byś powsadzał ludzi do obozów koncentracyjnych za przekroczenie prędkości albo przejście przez ulicę na czerwonym świetle...
Rany, jaki ty jesteś głupi... Jasne, popieram Rydzyka i jem z ręki Tuskowi, a przy okazji wpadam sobie trollować na sadistic w temacie o kobietach z kutasami. Niestety, tak już bywa, że jak idiocie skończą się argumenty to zaczyna się generalizowanie i lekceważenie. Aczkolwiek wybaczam ci, bo o tym nauczał Jezus
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów