📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
No i bardzo fajnie, facet z poczuciem humoru, a nie jakaś zasmucona pizda.
Takich to kurwa ja bym chciał w drogówce, a nie taką kurwę co ci 10 pkt. karnych wpierdoli
Ciekawe czy będziesz tak pisał jak już będziesz miał prawo jazdy -.-
Policjant też człowiek
To wlecz się 40km/h po prostej i gładkiej drodze, w ładną pogodę przy maksymalnej widoczności, bo jakiś głupi chuj postawił tam znak ograniczenie do 40km/h tylko po to żeby dać kolegom z drogówki zarobić...
Kaszysz napisał/a:
@WhyMe?
naucz się cyfr i znaków to nie będziesz miał 10 pkt karnych.
To wlecz się 40km/h po prostej i gładkiej drodze, w ładną pogodę przy maksymalnej widoczności, bo jakiś głupi chuj postawił tam znak ograniczenie do 40km/h tylko po to żeby dać kolegom z drogówki zarobić...
Cytat:
No, to idź sobie spokojnie za młodą, ponętną kobietą z fantastycznym tyłeczkiem i wyzywającym stroju i nie popełnij na niej gwałtu z ciężkim pobiciem, bo jakiś głupi chuj z ministerstwa dał na to paragraf, żeby koledzy z Zakładu Karnego mieli, co robić...
WhyMe? napisał/a:
Takich to kurwa ja bym chciał w drogówce, a nie taką kurwę co ci 10 pkt. karnych wpierdoli
Gliniane misiaczki nie mają wpływu na wysokość punkcików, a jedynie na wysokość kwoty do zapłaty, oczywiście w granicach jaki przewiduje taryfikator.
Teraz pobawię się w jasnowidza i odpowiem na pytanie które padnie na pewno: Nie, nie jestem pieskiem i być nie zamierzam.
Z moich okolic to jest.
Ranger napisał/a:
No, to idź sobie spokojnie za młodą, ponętną kobietą z fantastycznym tyłeczkiem i wyzywającym stroju i nie popełnij na niej gwałtu z ciężkim pobiciem, bo jakiś głupi chuj z ministerstwa dał na to paragraf, żeby koledzy z Zakładu Karnego mieli, co robić...
Jeśli według ciebie przekroczenie prędkości to czyn o takiej samej szkodliwości co gwałt z ciężkim pobiciem, to chyba masz jakiś popierdolony system wartości.
Ranger - my tu nie gadamy o wyscigach na xboxa i seksie z xhamstera . Zeby rozmawiac o zyciu musial bys troche pozyc . Gimnazjum i internet to proteza . Tak jak Twoje posty .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów