Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja nie rozumiem, Najpierw coś przeskrobać z myślą "a może mi się upiecze" a potem szarpać się z gliną. I co on myśli? Że policjant powie dobra wygrałeś, możesz iść wolny? Nożownik na 100% zwolennik Pisu lub innej pro prawicowej partii. I zaraz będzie hejt na mnie, że nie mieszaj polityki w takie tematy bo to jeden z naszych i on był dobry tylko glina zły go chciał zamknąć.
Ty pierdolnięty wiosenne pedałem w głowę...
... Podczas interwencji jeden mimo wszystko powinien zapewnić osłonę z pewnej odległości.
Nie kurwa, skoro dostają wezwanie, że jakiś dałn straszy nożem, to z pewnej odległości powinni wydać polecenie "gleba kurwa" a jak kurwa nie posłucha wyciągają giwerę i (po przeładowaniu) wydają komendę "gleba kurwa bo zajebię"...
Rzecznik policyjny powiedział, że policjanci jak zajechali zobaczyli wystający z rękawa nóż i... przystąpili do legitymowania. Kurwa rozumiesz???
Nie znam procedur, ale jak kurwa można przystąpić do legitymowania delikwenta, który ma wystający z rękawa nóż? Kurwa to jest błazenada.
No i znów wychodzi chujowa bezradność polskiej policji.
Kurwa mać na chuj im te pałki, paralizatory, gaz pieprzowy i broń palna?
No po chuj?
Policjant w Polsce jest zastraszony przez te zjebane media co kręcą aferę za każdy oddany ostrzegawczy strzał albo użycie środków przymusu.
Policjant w takim przypadku nie dość, że nie powinien się bać konsekwencji to jeszcze powinien być popierany przez społeczeństwo oraz przełożonych.
Oczywiście jeśli odpierdoli coś i przyjebie komuś bezbronnemu niestawiającemu oporu to jechać z kurwą ale jak sebastiany wyklęte się rzucają czy też taki polityk najniższej rangi typu radny to napierdalać pałą, gazem i paralizatorem a jeśli to nie przyniesie pożądanych skutków to dwa strzały w powietrze i trzeci w korpus (szkoda ryzykować w kończyny bo jak nie trafi to jeszcze rykoszet komuś postronnemu coś zrobi).
Wkurwia mnie to niesamowicie, że normalni policjanci są zastraszeni przez te zjebane poprawne polityczne lewicowe media a DOROŚLI zachowujący się jak DZIECI wobec policji są uznawani potem za pokrzywdzonych.
Ilość piw pod Twoim postem pokazuje tylko "społeczność" sadistica.
Policja to prywatna ochrona rządu. Więc nie pierdol głupio broniąc psów.
Coś mi też śmierdzisz pieskiem.
Pozdrawiam
A tutaj NIEZWIĄZANE ze sprawą, PUBLICZNE zdjęcie polityka PIS z innym radnym:
Polska język taka trudna
Spójrz na jego wypowiedzi - albo down, albo z policji
Ilość piw pod Twoim postem pokazuje tylko "społeczność" sadistica.
Policja to prywatna ochrona rządu. Więc nie pie**ol głupio broniąc psów.
Coś mi też śmierdzisz pieskiem.
Pozdrawiam
Prywatna ochrona rządu? O czym Ty mówisz? Jakieś konkrety?
Bo jak dla mnie kolega bardzo trafnie zwrócił uwagę na problem Policji w naszym kraju.
Co się kurwa dzieje w prawem w tym kraju? Jak można wo ogóle pomyśleć o zarzucie zwykłej napaści na policjanta za dźganie człowieka nożem w plecy? Prokurator, który to popełnił powinien zostać zwolniony w trybie dyscyplinarnym.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów