📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Martwy motocyklista to bezpieczny motocyklista który nie zagraża tobie, twojej rodzinie , i innym uczestnikom ruchu na drodze jak i przy drodze !
Brawo dla policjanta, dzięki takim akcjom zaczynam ich lubić ;P
Brawo dla policjanta, dzięki takim akcjom zaczynam ich lubić ;P
Dokładnie, motopizdeczki tylko potrafią pruć 160km/h w zabudowanym i lusterka urywać
Co za gówniany opis - minus piwo by się przydało.. film dno.. nic nie widać.
Typ podjechał na dwuśladzie. Wyciągnął broń, przeładował (naciągnął zamek) i zaczęła się dyskusja.
Policjant (typ w czarnej koszulce) wycelował mu w twarz.
Ten prawdopodobnie chciał zasłonić odruchowo twarz ręką, w której miał broń.
Wtedy padł strzał/strzały.
Policjant (typ w czarnej koszulce) wycelował mu w twarz.
Ten prawdopodobnie chciał zasłonić odruchowo twarz ręką, w której miał broń.
Wtedy padł strzał/strzały.
Napisałem policjant, bo tak było w opisie. Nie będę dochodził czy policjant czy clown. Jebnął to jebnął
Ciebie tez by mozna tak jebnac.
Cytat:
Jak w tytule. Coś pięknego. Szkoda, że nie można do nich strzelać na co dzień.
Jesteś tak popierdolony, że mam ochotę zrobić sobie prawo jazdy kategorii A, kupić jakiegoś głośnego chuja po czym pierdzieć ci nim pod mieszkaniem o 3 rano, razem z gimbusami na skuterkach ze zdjętymi tłumikami, których opłacę paroma żubrami, paczką fajek i listkiem acodinu tylko po to, żeby cię wkurwiać.
crossdressphyxia napisał/a:
Jesteś tak popierdolony, że mam ochotę zrobić sobie prawo jazdy kategorii A, kupić jakiegoś głośnego chuja po czym pierdzieć ci nim pod mieszkaniem o 3 rano, razem z gimbusami na skuterkach ze zdjętymi tłumikami, których opłacę paroma żubrami, paczką fajek i listkiem acodinu tylko po to, żeby cię wkurwiać.
papierosy szkodzą zdrowiu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów